Odp: OM-D EM- 5 subiektywna ocena użytkowniczki.
Fatman, to jest tylko zabawa i zwykłe przekomarzanie. Tych dwóch aparatów porównywać nie można,
mają kompletnie inne przeznaczenie. Wiesz o tym najlepiej. Czytałem Twój ciekawy test OMD EM-5
oraz piękne zdjęcia które nim wykonałeś - dziękuję.
Pozdrawiam
Ale ja nie analizuję tego co lepsze a co gorsze :-) Po prostu zawsze dobieram sprzęt do aktualnej potrzeby.
Uważam, że te dwa aparaty można porównać (mimo różnego przeznaczenia, wynikiem pracy jednego i drugiego jest to samo -zdjęcia) i co najważniejsze pokazać, że w odpowiednich sytuacjach raz jeden, a raz drugi uzyskuje widoczną przewagę. Mam nadzieję, że do końca roku uda mi się to pokazać :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatman
Mam nadzieję, że do końca roku uda mi się to pokazać :-)
Lepiej tego nie rób, bo wkroczy do tego wątku @nyny niczym Bruce Lee i będzie po zawodach ;)
Powstanie kolejny temat "Różne i luźne gadki wydzielone z wątku o OM-D" cz. II
Już teraz oddajmy Bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie i będzie błogi spokój i pokój
Cytat:
Zamieszczone przez
chreasy
Już teraz oddajmy Bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie i będzie błogi spokój i pokój
Święte słowa. Nic dodać nic ująć.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatman
Ale ja nie analizuję tego co lepsze a co gorsze :-) Po prostu zawsze dobieram sprzęt do aktualnej potrzeby.
Uważam, że te dwa aparaty można porównać (mimo różnego przeznaczenia, wynikiem pracy jednego i drugiego jest to samo -zdjęcia) i co najważniejsze pokazać, że w odpowiednich sytuacjach raz jeden, a raz drugi uzyskuje widoczną przewagę. Mam nadzieję, że do końca roku uda mi się to pokazać :-)
czekam na te porównanie, to może być bardzo ciekawe, może również dla tego, że uważam podobnie - co do sensowności porównywania wyników, dla których powstają aparaty - tj. zdjęć
Cytat:
Zamieszczone przez
chreasy
Lepiej tego nie rób, bo wkroczy do tego wątku @nyny niczym Bruce Lee i będzie po zawodach ;)
Powstanie kolejny temat "Różne i luźne gadki wydzielone z wątku o OM-D" cz. II
Ja to nie wiem dlaczego te wątki nie mają od razu dopisków "Nyny show".
Naprawdę fajny opis/test z perspektywy użytkownika z doświadczeniem, a jednak bez dzielenia włosa na milion w postaci tablic testowych i tym podobnych - brawo !