Odp: Panasonic Lumix DMC-GH3
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Tak.Tylko 85-90% siega po aparat ,ktory umozliwia bardzo duza roznice potencjalu.Wtedy tworza sie na forach rozne watki z bardzo duzym napieciem.ale to normalka wszak napiecie to roznica potencjalu.:mrgreen::mrgreen:
Elektryk sie znalazł :-)
Niezła maszynka
http://www.youtube.com/watch?feature...=9ZFhaYuiQSs#!
LiveMos = wojenka na dynamiki z OMG; u Fatmana? ;)
Czy ja tam dobrze widzialem, ze jak krecili film to przepinali szklo naszego kochanego Olympusa?
pozdrowionka
No nie powiem, wyglada BARDZO dobrze :)
Cytat:
Zamieszczone przez
PiterM
No nie powiem, wyglada BARDZO dobrze :)
Co mnie powstrzymuje? Olek "PRO".
Czekam by zobaczyć czy Voitki, SLRMagic będą stabilizowane (w EM5 podobnie nie) i na poprawę kodeka, no i cenę :)
Maszynka GH3 ma chyba najwięcej guzików z wszystkich evilków plus wciskane kółko i dwa kółka u góry. Do tego jest - wreszcie - wyższa.
/edit: Janeczek, tak, ja też widziałem dwa red bull'e Olka. Czasowo były "blisko" Blooma więc czekam na komentarz od tego przemiłego gościa.
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Czy ja tam dobrze widzialem, ze jak krecili film to przepinali szklo naszego kochanego Olympusa?
Chyba nie, Panas nigdy by nie pokazał swoich produktów obok produktów Olka, szczególnie w materiałach reklamowych. Na youtubie jest jeden taki gość, który kręci programy edukacyjne o fotografii. Ostatnio się chwalił, że dostał zjebkę od jakiegoś wysoko postawionego prezia z Olympusa, za to, że pokazywał aparaty Olka z podpiętymi obiektywami Panasa. Został posądzony o faworyzowanie konkurencji :)
Prawie jak Najnkon.
---------- Post dodany o 09:00 ---------- Poprzedni post był o 08:53 ----------
Fajna ta reklamówka trzeba przyznać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
pozdrowionka
Chyba nie spójrz na 2:37 i jasną obwódkę, żaden Zuiko tego nie ma w tym miejscu, ale guma na pierścieniu jak ZD.
Wyglądem najbliżej do Tamrona.
Cytat:
Zamieszczone przez
C+
Chyba nie spójrz na 2:37 i jasną obwódkę, żaden Zuiko tego nie ma w tym miejscu, ale guma na pierścieniu jak ZD.
A do jakich systemów przejściówki robił Panasonic? czy tylko m4/3 - 4/3 czy jeszcze jakieś inne?
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
A do jakich systemów przejściówki robił Panasonic? czy tylko m4/3 - 4/3 czy jeszcze jakieś inne?
Przejściówki są chyba na wszystkie bagnety.