Odp: początkujący fotograf i problem, co jest nie tak?
Aj tam aj tam...
To tylko takie tytuły zdjęc.... Nie moich , ogólno-rodzinno-wycieczkowych......
W którymś wątku już były.... czy czasem nie Mirek tak pisał.......
Ja jak wyglądam jeśli śledzisz forum to wiesz , równie kawał chłopa :mrgreen:, nieco przystojniejszy :roll: . Tylko, że troszkę starszy....:???:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
... kawał chłopa :mrgreen:, nieco przystojniejszy :roll:
Chwalipięta :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Chwalipięta :mrgreen:
Eeeee tam! inny to może by się i chwalił, a ja tylko mówię....:roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
A co się stało z samochodem? :roll:
nic Helmut nie rozumiesz - to bylo kiedy pierwszy poszedl pod mlotek a na drugi trza bylo poczekac:) no a w gory trza bylo isc..
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
W którymś wątku już były.... czy czasem nie Mirek tak pisał.......
Myslisz o piramidach i Egipcie??Jesli tak to ja pisalem.
Kiedys widzialem foty z urlopu.Merc marki 190D,oni Ortaliony marki Adidas,Skarpety biale marki Frote i Wsuwki meskie i damskie marki (jakies wloskie z tasmy)
Kurde z trzech tygodni w Chorwacji dzien po dniu.Merc,oni ,jakies mostki,wodospady ,gory w tle.
Ps.Nie przebierali sie.Na jednym byl kufer otwarty.Objawily sie trzy palety fasolki po bretonsku i kuchenka na jeden palnik.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Nie przebierali sie.Na jednym byl kufer otwarty.Objawily sie trzy palety fasolki po bretonsku i kuchenka na jeden palnik.
A w co się mieli przebierać? Chyba, ze za fasolkę po bretońsku :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Myslisz o piramidach i Egipcie??Jesli tak to ja pisalem.
Kiedys widzialem foty z urlopu.Merc marki 190D,oni Ortaliony marki Adidas,Skarpety biale marki Frote i Wsuwki meskie i damskie marki (jakies wloskie z tasmy)
Kurde z trzech tygodni w Chorwacji dzien po dniu.Merc,oni ,jakies mostki,wodospady ,gory w tle.
Ps.Nie przebierali sie.Na jednym byl kufer otwarty.Objawily sie trzy palety fasolki po bretonsku i kuchenka na jeden palnik.
Kiedyś chciałam obejrzeć na fotkach Norwegię. Na środku każdej fotki ludź - on, ona, oni, a za nimi gdziesik kawałek górki albo wody. ;) Ani jednej fotki bez ludzia na środku nie było. Nie było też ani jednej fotki z całym ludziem, ino kaleki - bez dłoni, stopy... A jakie oburzenie, że mi się fotki nie podobały...
Cytat:
Zamieszczone przez
nevra
Kiedyś chciałam obejrzeć na fotkach Norwegię. Na środku każdej fotki ludź - on, ona, oni, a za nimi gdziesik kawałek górki albo wody. ;) Ani jednej fotki bez ludzia na środku nie było. Nie było też ani jednej fotki z całym ludziem, ino kaleki - bez dłoni, stopy... A jakie oburzenie, że mi się fotki nie podobały...
Statywem i samowyzwalacze, czy na zdjęciach rodzice obok samochodu?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Statywem i samowyzwalacze, czy na zdjęciach rodzice obok samochodu?
No właśnie, przez grzeczność :roll: nie spytałem kto te zdjęcia robił. Bo jeśli jest na zdjęciach autor.......
1 załącznik(ów)
Ale by być sprawiedliwy, to zdjęcie mi się nawet podoba, oczywiście po usunięciu zbędnych ozdobników.
(myślę, że autor mnie nie zlinczuje za to)
Załącznik 67268