Odp: Canon 5D III nadchodzi
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
A mieli my na zlocie w Rabce Canona 1D z 24-120. Kolega z Zamościa przytachał takie cudo. Fajna maszyna:grin:
Nawet fajny ma AF, zreszta 50d tez jest fajny, jednak to nadal nie jest to co tygrysy lubia najbardziej:)
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Amatora aparatu znaczy się? , bo amatora to mało którego stać na niego będzie.
Pozdrawiam AP.
Amatora fotografii.Statystycznie wychodzi ze sprzet przerasta uzytkownika i to znacznie.:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Poki co do tej pory canun nie pokazal niczego co chocby sie zblizylo do najkona w kwestii AF wiec spie spokojnie:)
Może i nie pokazał. Ale skoro opierasz się tylko na rzeczach namacalnych, a nie macałeś ani 1Dx, ani D4, to nie możesz niczego na ich temat powiedzieć. Możesz jedynie stwierdzić, że nie macałeś :)
Wracajac do meritum sprawy...
Filmy sadzac po poprzedniku pewnie bedzie nowy mark piaty zacne krecil.
@epicure: i zakonczmy na tym te wywody, pozyjemy zobaczymy, a i chetnie wroce przy nadazajacej sie okazji i przytocze owa dyskusje:)
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Nawet fajny ma AF, zreszta 50d tez jest fajny, jednak to nadal nie jest to co tygrysy lubia najbardziej:)
pozdro
A już traciłeś wiarę w to forum. Bogdan z Zamościa, kolega Witi takiego kupił w ramach dotacji unijnej. Piękna maszyna, super się to trzyma, wyważenie niesamowite. Waga specjalnie nie przeszkadza ale wielkie to strasznie. Autofokus zapierdzielał aż miło w średnio jasnym pomieszczeniu. Nie wiem czego więcej trzeba.
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Nie wiem czego więcej trzeba.
No wlasnie,czego to wiecej trzeba majac puszke no i szkla tez.
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
A już traciłeś wiarę w to forum. Bogdan z Zamościa, kolega Witi takiego kupił w ramach dotacji unijnej. Piękna maszyna, super się to trzyma, wyważenie niesamowite. Waga specjalnie nie przeszkadza ale wielkie to strasznie. Autofokus zapierdzielał aż miło w średnio jasnym pomieszczeniu. Nie wiem czego więcej trzeba.
Do tego co ja preferuje D3s+500/4
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No wlasnie,czego to wiecej trzeba majac puszke no i szkla tez.
No nie wiem, może ja się nie znam, ale jakieś światło?
Albo chociaż ten jeden mniej do puszki, bo rozlewanie 0,5 litra chmielowego na więcej niż jedno szkło, to serce boli. A u nas chmielowe to właśnie w takich puszkach sprzedają.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
No nie wiem, może ja się nie znam, ale jakieś światło?
Albo chociaż ten jeden mniej do puszki, bo rozlewanie 0,5 litra chmielowego na więcej niż jedno szkło, to serce boli. A u nas chmielowe to właśnie w takich puszkach sprzedają.
To jakieś lokalne browary są? Nazwa brzmi ładnie.
Pozdrawiam AP.
z całym szacunkiem dla kolegi "nyny" ale czytajac Twoje wypowiedzi wnioskuję że przyjąłeś sobie za życiowy punkt honoru wmówić wszystkim że nic innego poza szybkim autofocusem się nie liczy i tylko nikon w odsłonie każdej taki posiada... O tym wszyscy już wiemy i obiecujemy już nigdy więcej, (dla Twojego spokoju) tej świętej prawdy nie podważać...