Odp: Gdzie kupić szkła Panasonica?
Coś mi się pozajączkowało- a Panas nie miał starszego obiektywu 14-150? Bo o taki z marka Panasa pytałem w pierwszym wierszu.
Olkowy jest jak najbardziej dostępny :))
Cytat:
Zamieszczone przez
Koriolan
Panas nie miał starszego obiektywu 14-150? Bo o taki z marka Panasa pytałem w pierwszym wierszu.
Nie, stary ogór 14-140 zadebiutował wraz z premierą GH1, innego nie mają póki co ;)
Dzięki- w takim razie, patrząc na to co się dzieje z walutami, trzeba chy ba szybko zamówić 14-150.
Cytat:
Zamieszczone przez
Koriolan
Dzięki- w takim razie, patrząc na to co się dzieje z walutami, trzeba chy ba szybko zamówić 14-150.
Zanim zamówisz u Pani Joanny zerknij KONIECZNIE TUTAJ !!!!!!
Panasonic miał 14-150 do 4/3 - właściwie to leica - mam go jest genialny.
Potwierdzam ale cena tego szkla zabija:(
pozdro jol!
Dostałem dziś info mailem, FOTOZAKUPY sprzedają Panasonica :) ceny na starcie d*py nie urywają, jak mawia klasyk, ale pożyjemy, zobaczymy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Dostałem dziś info mailem, FOTOZAKUPY sprzedają Panasonica :) ceny na starcie d*py nie urywają, jak mawia klasyk, ale pożyjemy, zobaczymy :)
Właśnie że urywają d..e - ale to nowości ;). Nazywając rzecz po imieniu - DROGO. Taka 20/1,7 - Fotozakupy 1699, - w EuroAGD 1559 w 20 ratach i darmowa wysyłka.
W fotozakupy ceny zawsze urywały du**. Zobaczcie ceny adapterów .
Cytat:
Zamieszczone przez
Jasand
W fotozakupy ceny zawsze urywały du**. Zobaczcie ceny adapterów .
Gdybym prawie 1/3 szklarni i innego szpeja do olka tam nie kupił to może bym w to "zawsze" uwierzył :lol: