Odp: Otoczenie w ćwiczeniach
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
O i tu sie juz niejeden przekonal,ze tak nie warto .... Wlasnie dlatego Ci co mogliby pojechac po fotce milcza,Bo zaraz kilku klakierow sie zleci i pokrzykuja.Dlatego miedzy innymi jest jak jest.
Przepraszam autora wątku bo robi się off, ale muszę ostatni raz.
Może ja jakiś dziwny jestem, ale jak czegoś nie wiem a chcę się dowiedzieć i znajdzie się chętny do przekazania (za free) tej wiedzy to słucham, zadję pytania i wyciągam wnioski. Wieszanie psów na nauczycielu ??? Jak ktoś nie chcesz się uczyć to niech nie chodź do szkoły - do końca życia będzie matołem.
1 załącznik(ów)
Dziękuję za dyskusję :)
Pozwolę sobie dodać kolejne świeże zdjęcie :)
Pozdrowienia
,Załącznik 53658
Cytat:
Zamieszczone przez
sdsi
Dziękuję za dyskusję :)
Pozwolę sobie dodać kolejne świeże zdjęcie :)
Pozdrowienia
,Załącznik 53658
Mysle,ze odbilo sie swiatlo od niebieskiej barwy na obrusie.Caly kadr dostal takiej sino niebieskiej dominaty.Zauwaz,ze tarcza w zegarze stracila taki typowy odcien starej bieli.Obudowa tego czasomierza tez chyba ciutke w kolorach klamie.Moze tak w te strone obrobic lub ze swiatlem sie pobawic,zeby na kompie nie obrabiac
O takie w ten kierunek,co?Załącznik 53663
Mirek - dziękuję :)
Czy możesz mi napisać co dokładnie i w jakim programie zrobiłeś z fotką? Do zegarka już nie mam dostępu, ale mam RAWa i chciałbym go zrobić wg. Twojego pomysłu, który bardzo mi się podoba :)
Cytat:
Zamieszczone przez
sdsi
Mirek - dziękuję :)
Czy możesz mi napisać co dokładnie i w jakim programie zrobiłeś z fotką?
Wycielem element z tla i zmienilem balans koloru.Pozniej polaczylem warstwy.Program bedzie kazdy dobry ktory pozwala na prace na warstwach i zmiany koloru i nasycenia.Ja zrobilem to w CS3,trwalo minutke z pobraniem fotki i wstawieniem do posta.
Dobrze - dziękuję. Jutro poćwiczę :)
Fajny pomysł na zdjęcie, ładne kolory. Po poprawce Mirka bardzo mi się podoba. :grin:
Świetny budzik, po obróbce Mirka54 jeszcze lepszy. Nie ma, jak dobry zegarmistrz :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Świetny budzik, po obróbce Mirka54 jeszcze lepszy. Nie ma, jak dobry zegarmistrz :wink:
Istny zegarmistrz, a nawet światła !
Powiedzcie mi proszę - jak najskuteczniej w PCS5 zaznaczyć ten zegarek? Ja mam problem -jakiego narzędzia bym do zaznaczenia nie zastosował to w dolnej części zegarka (gdzie kontrast pomiędzy nim, a tłem obrusa jest mały) narzędzia zaznaczania sobie z tym nie radzą. A Mirek zrobił to jakoś szybko :)
Proszę o pomoc :)