Andrzej100: mam prośbę abyś tu wstawił malutki kawałek lewej strony banknotu z tego Pentaxa po Twoim wyostrzeniu (wycinek 1:1)
ps: przyznaję,że z Pentaksa faktycznie można wyciągnąć tę strukturę --sugerowałem się zdjęciami z D80 i D200 --pozdrawiam
Wersja do druku
Andrzej100: mam prośbę abyś tu wstawił malutki kawałek lewej strony banknotu z tego Pentaxa po Twoim wyostrzeniu (wycinek 1:1)
ps: przyznaję,że z Pentaksa faktycznie można wyciągnąć tę strukturę --sugerowałem się zdjęciami z D80 i D200 --pozdrawiam
Może dlatego, że nikt z grubym portfelem jej w PL nie sprzedaje? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez irek50
Pozdrawiam
K-Consult to raczej nie jest firma kogucik :)Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
pozdrawiam
Ale czy planują sprzedać w PL jakieś Sigmy SD14? Ponoć poprzednich modeli na świecie sprzedano kilka tysięcy (to z jakiegoś wywiadu managera Sigmy, kiedy to też padło stwierdzenie o planowaniu wejścia w 4/3 z korpusem).Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Pozdrawiam
planować to napewno planują :) i nie można nawet wykluczyć że im się uda kilka sztuk pchnąć :) K-Consult stoi teraz Samsungiem, tego sprzedają na tony :D a Sigma tak naprawde to szkła, a reszta jest milczeniem:)Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
pozdrawiam
Fragment zdjecia z E410 (niemodyfikowany)Cytat:
Zamieszczone przez irek50
Podobny fragment z pentaxa K10D (troszke za mało "przyciemniony")
Bardzo podobnie można wyostrzyć pliki z D80, D200, D40X
Andrzej co Tobie Olympus uczynił że prywatną krucjatę przeciw niemu prowadzisz?? :)
Pozdrawiam
willow32: Andrzej wyjaśnił pewien fakt zmanipulowany na Fotopolis :) --pozdrawiam
Jaka krucjatę?
Czy ja napisałem choc jedno słowo na temat jakości Olympusa E410?
To że pewnie jednak jest "słabszy" od np Pentaxa 10D, Nikona D200 czy tym bardziej Canona 5D nie oznacza że jest kiepski.
Nie można jednak podchodzić do wszystkiego bezkrytycznie.
przeca dałem na końcu śmiesznego ryjka, znaczy żart taki :p bo ja wszystkie tego typu dyskusje tak traktuję :))Cytat:
Zamieszczone przez Andrzej100
pozdrawiam