Odp: Nowa popRAWka 3/2011
Cytat:
Zamieszczone przez
juras49
Jeśli dla mnie ,to serdecznie dziękuję, bo w pierwszym momencie pomyślałem, że może dla Saboora za doprowadzenie edycji do końca.:mrgreen:
Nadmierna skromność - oczywiście że dla Ciebie Juras49, wszak zwycięzca w tej edycji był tylko jeden.
Pozdrawiam AP.
Odp: Nowa popRAWka 3/2011
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Nadmierna skromność - oczywiście że dla Ciebie Juras49, wszak zwycięzca w tej edycji był tylko jeden.
Pozdrawiam AP.
apz'ecie rozwiałeś moje wątpliwości więc już silniejszym głosem , jeszcze raz dziękuję.
Dla czytających wątek, chciałem również dodać ,że dzisiaj otrzymałem przesyłkę z OLYMPUSA'a z firmowymi upominkami, oraz okolicznościowym listem, podpisanym przez Jack'a. Musze w tym miejscu napisać ,że odebranie takiej przesyłki to niezwykle miłe uczucie.
Pozdrawiam
Odp: Wyniki popRAWka 3/2011
A ja jeszcze gratulacji nie składałem ? o ja skleroza paskudna :D
Więc gratulacje i trzymaj się ciepło :)
Dzięki Bodzip i ja Tobie fotek w wątku gratuluję. W fajnym terenie przyszło Ci mieszkać.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
juras49
Dzięki Bodzip i ja Tobie fotek w wątku gratuluję. W fajnym terenie przyszło Ci mieszkać.
Pozdrawiam
No ja się zaraz rozpłaczę - w koło Bielska nie ma sympatycznych plenerków? W samym mieście też nie ma czego fotografować ?
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
No ja się zaraz rozpłaczę - w koło Bielska nie ma sympatycznych plenerków? W samym mieście też nie ma czego fotografować ?
Pozdrawiam AP.
Nie ma, nie ma - głupoty gadasz. Kiedyś tam mieszkałem jakiś czas, tam była filia Politechniki Świętokrzyskiej. Robiłem tam takie coś co się nazywa "chemiczna technologia włókna". Ciekawe czy jeszcze istnieje ?
A z okolic - to rejon Szyndzielni złaziłem dość dokładnie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Nie ma, nie ma - głupoty gadasz. Kiedyś tam mieszkałem jakiś czas, tam była filia Politechniki Świętokrzyskiej. Robiłem tam takie coś co się nazywa "chemiczna technologia włókna". Ciekawe czy jeszcze istnieje ?
A z okolic - to rejon Szyndzielni złaziłem dość dokładnie :)
Toś Ty prawie mój krajan jest, wszak jeszcze niedawno Małopolska kończyła się na rzece Białej. Twoje włókiennictwo nie wiem czy jest kontynuowane, sprawdzę.