Raz ze ceny na poziomie E5 - a to chyba nie pozostawia wyboru
Dwa nie ma poki co w zadnym dostepnego od reki, takze mozna sadzic z duza dozaprawdopodobienstwa ze wisza sobie oferty aby tylko szukajka przeniosla do sklepu.
pozdro
Wersja do druku
A jakie masz szkłą tak swoją drogą? Prócz body zwróć też na to uwagę, może tu da się coś też usprawnić. Obie puszki podobne, z podobnego okresu, teoretycznie pisali, że układ AF mają ten sam.
Moje e3 nie mialo zadnych problemow z 14-54, wiec ten argument sredni jest.
pozdro
Dzięki wszystkim za odpowiedzi, podpowiedzi, porównania itd. Powiem szczerze, że po tym co tu przeczytałem oraz po przeczytaniu kilku testów nie rozstrzygam sporu pomiędzy e-30 a e-3. Kupię jedno albo drugie w zależności co się trafi w bardzo dobrym stanie oraz rozsądnej kasie :wink:.
U mnie i u wielu innych osób tak.
No to się naczytałem... Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem E-30 Miałem ciągły problem czy dobrze zrobiłem kupując właśnie ten (do tego jeszcze szkło 12-60). Ale po paru mięsiącach używania i po tym co tu przeczytałem to uważam, że to był trafny wybór...
Pozdrawiam oceniaczy.
No to masz już ostry świetny obrazek , dołóż 50/2,0 lub ktoreś manualne jasne szkiełko - poznasz przyjemność płytszej GO i 50-200 - z nim posmakujesz głębi krajobrazu - jego wieloplanowości.
Ja jak na razie nie spotkałem sytuacji w której mój E-30 by mnie ograniczył - raczej ja jestem ograniczeniej jego możliwosci.
Gratulując wyboru, świetnej zabawy życzę. AP.
dzięki apz....