Pewnie na tego najfajniejszego z dużym, grawerowanym napisem CANON na pasku ..
Wersja do druku
Pewnie na tego najfajniejszego z dużym, grawerowanym napisem CANON na pasku ..
Nikon robi fajne aparaty................tak fajne jak inne firmy:-)Natomiast jego serwis w Polsce (nie tylko moim zdaniem) każe powaznie zastanowic sie nad zakupem aparatu tej firmy
No i zaraz się zacznie......... i trzeba będzie temat zamykać:wink:
apz,
A co on bedzie wykresy fotografowal tym Pentaxem?
Nikon ma slaby pasek, taki brzydki, zolty, Kanion to Kanion, czerwony, wiadomo, w szkolach cenzurki dawali z czerwonym paskiem wiec sie kazdemu kojarzy, ze pro...
najbardziej bedzie pro jak zalepi jeszcze tasma izolacyjna, koniecznie czarna, wszystkie napisy na korpusie i na obiektywie, wtedy wiadomo, ze ma conajmniej 5dmk2, a jak grypa dopnie, to spokojnie jedynke i to pewnie z S na koncu...
nie ma lepiej...wpadnie na iventa chlop, pokukaja ludziska i pierzchna, bo pan reporter pewnie z jakiejs gazety przyszedl, wsrod gawiedzi z branzy szacun bedzie, a i lachony sie ustawia i beda sie migdalic do zdjec jak nigdy, pro i koniec....
kocham ten watek
pozdrawiam serdecznie
Janek
(hm jaki makaron do zupy wybrac? swiderki czy muszelki, a moze kokardki? nie moge sie zdecydowac, a w brzuchu burczy - pomyslal Stefek po czym zmarl z glodu.)
kiedyś sobie coś takiego wypisałem
Pentax k-r:
zakres tonalny - duzy
filmy – 1280x720 25fps ostrzenie manualne
bracketing – 3x do co max 3EV
zdjecia cont. – 6fps
iso – 200 - 12800 (100, 25600)
migawka – 30s - 1/6000
inne – stabilizacja matrycy, M42, zasilanie dwoma sposobami
Nikon D3100:
zakres tonalny - troche mniejszy
filmy – 1920x1080 24fps ostrzenie automatyczne/manualne
bracketing – brak
zdjecia cont. – 3fps
iso – 100 - 3200 (6400, 12800)
migawka – 30s – 1/4000
inne – kit 18-105
:wink:
Wybralem i zakupilem Pentax k-r :)... Jeszcze do mnie nie dotarl. Jak go dostane w swoje rece podziele sie spostrzeżeniami na jego temat no i oczywiscie bede wrzucal zdjecia do watku :) Dziekuje za pomoc w wyborze mojej pierwszej lustrzanki :)