http://1.upload.dailymotion.com/vide...os-1d-mark-iii
Wersja do druku
dotrwalem do momentu, gdy nacisnac spust - taki odglos daje elektryczna zapalniczka do gazuCytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
pozniej demonstracja LV, co prawda na MF ale ....
heh
a tak na powaznie, olek bierz sie do roboty, bo wszystkie ficzery zaczyna konkurencja wdrazac .
EDIT:
to co olek mial miec jako pierwszy w profi lustrze, czyli LV, ma juz ten Canon
chylic czapki inzynierom canona, a olkowi w cztery litery nakopac. zly jestem jak nie wiem co, ale olkowe ziutki sa same sobie winne ...
I to jest smutna prawda, że to co wyróżniało do tej pory 4/3 spośród innych dslr staje się również ich udziałem :|Cytat:
Zamieszczone przez cra3y
a ja tam jestem jakoś spokojny o olka, wiem ze jak już pokażą tego następcę E-1 to pozwoli mi to spać spokojnie a nie myśleć o zmianie systemu za kilka lat :) Wielkiej wiary jestem człek :D
Dokładnie. Chyba za wielkiej.Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Jeżeli teraz Oly nie pokaże puszki profi to naprawdę będzie już po tym segmencie w wykonaniu Olka...
Tak jak pisałem raczej nie będzie nic nadzwyczajnego w E-1 MkII :razz: Canon ma teraz szyld: 'pierwsza lustrzanka z LV'
Heh... nim następca E-1 wyjdzie będzie już technologicznym starociem. Wszyscy się nabijają z Canon'a, że niczego nie wprowadza w kolejnych odsłonach swoich puszek, a prawda jest taka, że wprowadza tylko i wyłącznie wówczas, gdy konkurencja go do tego zmusi. Chłopaki z Canon'a dostrzegli zalety LV oraz czyszczenia matrycy i proszę... pomalutku wprowadzają je do swoich produktów. To jest polityka.
Ciekawe co tam myślą wszyscy Ci, którzy przepowiadali rychłą popularyzację FF :mrgreen: Jeśli SONY nie urodzi w najbliższym czasie puszki z FF to papa fantaści i marzyciele :mrgreen:
Yx nawet jak nie pokaże, a jako człek wielkiej wiary wierzę że jednak pokaże :) to i tak niczego to na dziś nie zmieni w moim zyciu :) I to mnie cieszy :)Cytat:
Zamieszczone przez Yx
z00m Ty to potrafisz wywołać uśmiech na mojej twarzy :D
pozdrawiam
pierwsza pro-lustrzanka z LV, z nieograniczonym czasem uzywania tego ficzera (oczywiscie limitowane przez zrodlo zasilania).Cytat:
Zamieszczone przez Yx
pierwsza tak naprawde lustrzanka z LV bylo fuji S3 pro (30s podglad na zywo), pozniej olek E330
Chyba od dzisiaj aż do 4 marca (tydzień PMA) nie wchodzę na neta :mrgreen: Czas szybciej minie przy jakiejś dobrej książce... ;)
Ten dzwiek strzelajacej migawki byl okropny... Jak w jakiejs zabawce... Olek ma opozniony refleks. Zamiast Olka, Canon wyprodukowal morderce z LV...