dokładnie,
jeśli nie można proszę nie odpowiadać , ale jetem ciekaw (nie chodzi o liczby) czy sprzęt Olka , który sprzedają (Joker)kupują u Was OP , czy w ON.
Pozdrawiam
Wersja do druku
O ile dobrze pamiętam, dual kit E-410 zakupiony w FJ miał na kartonie taką białą naklejkę OLYMPUS Polska..., więc pochodził z polskiej dystrybucji...
Sklep Fotomaciek miał ceny Nikona niższe od polskich cen w dystrybucji. Nazwa jak wieść gminna niesie była utworzona na cześć ówczesnego prezesa Nikona w PL.
Lubie Fotojokery. Idę do sklepu, macam sobie obiektywy, podpinam do mojego body i testuję na miejscu. Jak mi się coś spodoba to proszę sprzedawcę żeby poszukał w szafie i wyciągnął przedmiot z samego dna, znów testuję, i dopiero kupuję. Ostatnio tak kupiłem Nikkora 35/1,8. Jak nie ma w szafie w pudełku to idę do innego fotojokera (w Zielonej Górze są dwa).
Czasami tylko ceny są niezbyt dobre w porównaniu do innych sklepów:???:
[QUOTE=Saboor;609221]Zamów w Efotojoker ze wskazaniem na sklep pomacaj, popstrykaj (pewnie
będą meli różne szkiełka) sprawdź ilość klapnięć lustra, kup i Bądź Szczęśliwym
Posiadaczem ! :lol:
a czynie ma zagrożenia przy takim sposobie zamówienia, że np. sprzedawca podmieni zamówiony towar na jakiś obmacany czy powystawowy? : /
[quote=dominius;609331]raczej nie powinien , ale dla pewności , możesz w dzień zamówienia, iść do sklepu i obejrzeć posiadany przez nich korpus i spisać numery lub ostatnie cyfry, można też sprawdzić ile korpus dla Ciebie ma klapnięć migawki .
tutaj masz we wpisie 12 jak wejść w menu serwisowe i sprawdzić ilość klapnięć:
https://forum.olympusclub.pl/showthr...t=72163&page=2