chcialem jedynie pokazac, jak to moze wygladac bez autek:) przede wszystkim autorce zdjecia:)
Wersja do druku
chcialem jedynie pokazac, jak to moze wygladac bez autek:) przede wszystkim autorce zdjecia:)
No i całkiem nieźle to wyszło ale drzwi (MZ) najważniejsze. Co po okienkach, kiedy nie widać w czym one są :-P
no to wyciagaj cienie:wink:
To nie ja, to autor zdjęcia (jeśli zechce posłuchać) ma oryginał i może uzyskać najlepszy efekt :-P
Zgoda, "pomalowałeś" szybki- jest ładnie ale co jest tu najważniejsze? Drzwi czy szybki? MZ należy trochę cieni wyciągnąć a wtedy, czy coś widać przez szybki czy nie, to już rzecz gustu.
właśnie
;) Podoba mi się z zamazanymi szybkami. Założeniem gdy robiłam zdjęcie było ukazanie szybek i przyciemnienie drzwi tak aby zaakcentować szybki, myślę jednak, że faktycznie lepiej pokazać drzwi + szybki aby zdjęcie było ciekawe - tak jak pisałam więc podejdę do tematu ponownie w poniedziałek kiedy będę w tym miejscu aby lepiej naświetlić drzwi - może uda się uzyskać fajniejszy efekt - to właśnie lubię w forum - każdy ma swój punkt widzenia, można rozłożyć zdjęcie na czynniki pierwsze i podejśc do tematu z innej strony :D
Witajcie,
Dziś wstawiam moje pierwsze próby z domowej roboty lampą - nie mam nawet materiału, który mógłby robić za tło ale chęć wypróbowania lampy była silniejsza ;) stąd w 10 LG róg nieciekawy a w następnym za tło robi narzuta na łóżko :oops: Co do zdjęcia ze szkiełkami z poprzedniej wrzutki - byłam w poniedziałek w tym miejscu ale światło było tak nieciekawe, że musze odłożyć ten temat na następną wizytę tam :))
10:
Załącznik 33294
11:
Załącznik 33295
Z góry dzięki za opinie i konstruktywną krytykę :)
Na prośbę autorki wątku dokonałem zmiany tytułu. Od dziś nowych zdjęć N1ki szukamy w wątku pod tytułem "Wątek N1ki" :).
Hmm, az tak nudno czy aż tak źle?
10 sympatyczna