k@czy, to wnętrze studzienki, chyba burzowej, odbite od kałuży wody, która tam się zebrała, w samym środku widać drabinkę. Niedaleko mnie powstaje obwodnica Wawy, stąd
i powstały pewne możliwości w tym zakresie. Dzięki za głos:)
Wersja do druku
k@czy, to wnętrze studzienki, chyba burzowej, odbite od kałuży wody, która tam się zebrała, w samym środku widać drabinkę. Niedaleko mnie powstaje obwodnica Wawy, stąd
i powstały pewne możliwości w tym zakresie. Dzięki za głos:)
Oooo !!
Witam i dziękuję wszystkim za gratulacje.
Jest to rzeczywiście kula jakich pełno w dziecięcych pokojach sfotografowana na dłuższym czasie dzięki czemu wyładowanie jest inne niż te które widzimy gołym okiem!!!!
Pozdrawiam !!
Peter
No i gratki dla k@czego za wspaniałą pracę. Tu zagwozdkę rozwiązywaliśmy wspólnie jakiś czas temu.
A z tą studzienką burzową strymana nadal nie wiem o co chodzi - co to są te grzebienie po bokach?
bufetowa, ta studzienka czy jak jej tam, to wielka plastikowa beka, wchodzi w nią nissan micra czy też maluch, te wręby, to coś w rodzaju harmonijki, ściany tej beki takie są, dla wzmocnienia pofałdowane. Leżały te beki na budowie no i w nie właziłem, szukałem tematu do focenia.
Właśnie poprzypinałem medale za wygrane konkursy w ostatnich edycjach :) Gratulacje jeszcze raz :)
dzieki za wyjasnienie :) chyba musze zwolnic ze zdjeciami w watku, bo ciezko was czyms zaskoczyc ;)