-
folia na LCD-reaktywacja
Troche chcialem odgrzac ten temat z foliami. Czy ktos ma doswiadczenie z tymi wlasnie, ktore sa na klej? Zastanawiam sie jak sie sprawuja i co po ich odklejeniu (czy pozostawiaja sporo brudu i ewentualnie czy sie da to wyczyscic)? Kupilem wczoraj cos takiego, ale na razie wstrzymuje sie z naklejeniem.
-
I ja się do tego przyłączę - wizja polerowania jakimiś pastami czy innym takim mi się średnio widzi.
-
zigger spróbuj na telefonie :D
Jak będzie dobrze, napisz gdzie kupiłeś - normalnie nie przywykłem do zakładania osłonek, no ale jak LCD tak wystaje jak w 330 to trzeba sie ochronić. BHP to podstawa! ;)
-
blady, podsuwasz mi hardcorowe i serce krojące mysli-mam nowy telefon :twisted:
A na powaznie, to nie bardzo moge eksperymentowac, bo w opakowaniu jest tylko 1 sztuka.
-
Ja kupowałem w Vobisie. Mają tam takie, co prawda do palmów, ale dają radę w E-330. Żadnych klejonek. Folia jest dość twarda i dobrze przez nią widać.
-
do właścicieli osłon...
Osłona nie utrudnia focenia? W sensie jej grubości, zwłaszcza po złożeniu.
Można oko komfortowo przystawić do wizjera, bez obawy,że nos i policzek się jeszcze zmieści? ;-))
-
TEMAT STARY JAK ŚWIAT...
Od lat biorę folie tylko od jednego zawodnika:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1764351
Zawsze wysoka jakość, zawsze bezklejowe. Miałem na 8080, E-1, mam na E-330. Bez tego nie wyobrażam sobie roboty. Uważać i chuchać na ekran? Folia i po problemie.
-
Ja używam bez kleju i jest dobrze.
-
Kaarool, dzieki za namiar :D
-
ja kupiłem też na allegro ale folie z klejem były 2 sztuki musiałem przyciąc ale nakleiłem tylko w aparacie córki 2,4 cala . Warstwa pierwsza oddzieliła sie super i dobrze przylega do ekraniku ale co będzie jak zechce oderwać to nie chce myśleć.
Aha jeszcze jedno ta folia ma 2 warstwy i da sięz djąc pierwszą warstwę , pzostaje druga dobrze widać no i jest dość twarda.
Jak narazie na 330 nie naklejam mam pewne obawy ;)