Faktycznie niewiarygodne żeby ktoś taką gafę palnął z wyborem miejsca na ołtarz.
Wersja do druku
Faktycznie niewiarygodne żeby ktoś taką gafę palnął z wyborem miejsca na ołtarz.
Moze Boskie Cialo? :)Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
Nic dodac, nic ujac - a to Polska wlasnie!
To szczyt absurdu, niechlujstwa, glupotył, braku szacunku dla kogokolwiek, no....na to po prostu nie ma slow.
A kosciol nic na to? Ksiadz tez czlowiek, a co, popatrzec se nie moze?
pozdrawiam,
excel
Zdjęcie uroczystości przy ołtarzu z bilbordem w tle wtgląda na antyklerykalna satyrę. Pani na tablicy ma wymazane częsciowo majteczki i jakoś dziwnie wszyscy sa w ostrym słońcu od prawej, a bilboard w cieniu, mimo, że jest wysoko. Nie można wykoncypowac nijak, co może zasłaniać tę reklamę skoro stoi na otwartym terenie.
Pzdr, TJ
no galancie. ciekawe czy dalo by sie dotrzec do osob, ktore macaly w tym palce. przyjmujac, ze to nie foto-monterka: czy to przypadek czy osoby maczajace wiedzialy, ze corocznie w tym miejscu stoi oltarz. dla mnie masakra.
tadeusz sie dopatruje podstepu.. chcialo by sie ta sprawe obalic, bo niesl nieslychanie dziwna. jednak blok w tle tez jest w cieniu. moze od grupy ludzi do garniera jest kawalek i tam gdzie nie ma slonca rzucony jest cien jakiegos bloku z prawej strony..
dka,
piszesz nieco mgliscie, nie bardzo wiem dokad podazasz, pewnie to ode mnie zalezy.
Wiesz, przypatruje sie tej fotce i probuje wyobrazic sobie caly przebieg przedsiewziecia. Najbardziej dziwi mnie, ze zarowno nikt z kilkudziesieciu, moze i nawet kilkuset osob obecnych na zdjeciu, jak i ekipa projektantow, zapewne w towarzystwie ksiedza, ktos, kto mierzyl, ktos, kto przycinal, zbijal, montowal, w koncu osoby, ktore calosc zapewne skrupulatnie obejrzaly, odebraly wykonanie zadania, przeszly obok tej reklamowej " miniaturki" mimo i zamiast uroczystosci koscielnej, powstal marketingowy festyn. Nikt nie wzial pod uwage, ze w ten sposob utrudni sie wiernym oddanie sie wylacznie modlitwie. A przxeciez wystarczylo zarzucic biale przescieradlo...
pozdrawiam,
excel
excel: dlaczego akurat biale?? :mrgreen: nie no zartuje.
kierowcom tez utrudnia sie bezpieczna jazde wieszajac miniaturke 10x15m z cyckami przy wiadukcie.
moze garnier, czy ten stroer powiesil to z samego ranca. i nie bylo czasu sie zorientowac. celowo powiesili taka tresc - ale po co? dla skutecznosci reklamy, czy zeby byly jaja "na bozym ciele" ??? hmmm.. :roll:
- --//-------------------------------------------------------------------//-- -
- - - - O TYM I O INNYCH ZAGADNIENIACH DOWIECIE SIE - - -
- - - - CZYTAJAC DALSZE PERYPETIE NA OLYMPUSCLUB.PL! - - -
- --//------------------------------------------------------------------//-- -
bo, np. czerwone bykom by przeszkadzalo.Cytat:
Zamieszczone przez dka
pozdr,
excel
Witam
Też się zastanawiam nad oryginalnością fotki.
Słońca także nie ma w innych miejscach, celowe umieszczenie czy nie zasłonięcie tego bilbordu jest oczywiście możliwe - rozchodzi się o pieniądze - ktoś zleca reklamę, płaci "grube" pieniądze za montaż, opłaty za czas i miejsce - kościół nie ryzykuje spraw sądowych. Sama fotka nie jest też b.ostra tzn - mogłybyć tam gorsze sceny.
Przeciw - dziwny zbieg okoliczności z tym tekstem Odkryj smiało jędrne ciało do tego tekst moim zdaniem powinien być wyśrodkowany (na szybkiego tekst wklejony ? ) Po osobach nie widać reakcji na to zdjęcie - wiem, może to Ci najwierniejsi - jednak powinno być więcej oznak ciekawości czy złości.
Pzdr
co do wyśrodkowania tekstu w reklamie to nie jest to wskazane, dobicie do lewej i przeciwstawny napis na dole (garnier) równoważą się.
Nie widzę też tutaj przesłanek do tego by był to fotomontaż, trudno też wyczytać coś z twarzy ludzi, skoro oni juz stoją przed ołtarzem dobrą chwilę, zbulwersować zdążyli się i ochłonąć też, i tak stoją w większości tyłem.
Cała sprawa barzo niesmaczna z reklamą, jak ludzie mogli się skupić na modlitwie?