będzie jednym słówkiem PIĘKNE
Wersja do druku
będzie jednym słówkiem PIĘKNE
dzięki robin102 :) martwi mnie tylko słaba frekwencja...czyżby tylko robinowi się podobały??
spokojnie spokojnie... dopiero wszedlem na forum ;-)
ladne zdjecia, piekna modelka, moja ulubiona GO i taki spokojny klimat :-)
A masz cos w tym klimacie gdzie modelka nie patrzy w obiektyw? IMHO przydalaby sie poza zamyslona......
willow32,
Twoje fotki sa na tyle ladne, ze nie kozna zasiasc do tego , jak do przyslowiowej szklaneczki piwa, tylko trza siasc, zastanowic sie, przeanalizowac i dopiero wtedy rozpoczac pisanie.
Napisze, opisze moje wrazenia, troche malo czasu mam. Zdjecia sa na tyle dobre, ze mam je pod powieka i bnede analizowal. Tylko dobre zdjecia nosi sie pod powieka i ma sie je zawsze dostepne. Mam ich kilka, tropche wiecej jak to, Twoje wsrod nich. Dzisiaj w nocy wyjezdzam. Wracam za tydzien i za tydzien napisze.
Powodzenia, Pozdrowienia,
excel
Jeronimo tak na szybko...to co prawda szuflandia, ale myślę ze wart pokazania ;)
excel się normalnie zarumieniłem aż :)) ale mocno się trzymam biurka więc chyba nie odfrunę :) życze udanej i przyjemnej podróży, pozdrawiam
6.
NAJPIEKNIEJSZE! Wspaniale!.
pozdrawiam,
excel
willow32 malutka prośba , weź już wiecej fotek nie wstawiaj bo zacznę szukać całkiem innego hobby . he he he
Jestem pod wrażeniem. Naprawdę wspaniały portret. Wcześniej się nie wypowiadałem, ale uważnie śledziłem Twoje poczynania z 50 mm i muszę powiedzieć, że Twoje fotki mnie do niego przekonały i buch 5 zł. do skarbony he he.
suuuper! takie delikatne.. I like it ;-)
ozeszty.. zdjecia robia ogromne wrazenie! idealne! gratulacje!
zaraz znowu sobie na nie popatrze!