Widzę, że jeszcze sample nie trafiły więc przesyłam kilka pierwszych strzałów moją armatą :-)Cytat:
Zamieszczone przez Magus
Wersja do druku
Widzę, że jeszcze sample nie trafiły więc przesyłam kilka pierwszych strzałów moją armatą :-)Cytat:
Zamieszczone przez Magus
c.d.
O rany, masz to szklo... Zazdroszcze ;) Wrzucaj jak najwiecej sampli, wszyscy na pewno chetnie obejrza. Pieknie rysuje to ZD 35-100.
c.d.
c.d.
Jak sie sezon zacznie, to proponuje zabrac te lufe ze soba na mecz koszykowki, czy siatki do hali i potestowac w takich warunkach. Chetnie zobacze wyniki w postaci zdjec i sie zalamie, ze ja tak nie moge... ;) Napisz tez cos o tym szkle. Jak dziala AF, jak wykonane i takie tam, standardowo ;) Jakas recenzje poprosimy :)
Cześć. Niestety nie zajmuję się sportem i reportażem - na codzień reklama. Jutro oddaję komputer do naprawy, ale jak już wróci to wstawię kilka studyjnych kompozycji... :-)Cytat:
Zamieszczone przez suchar
Spoko, ja tylko podsunalem pomysl na maly test :) To szklo wydaje sie byc swietne do reporterki.Cytat:
Zamieszczone przez jomawitu
jomawitu a ja mam nadzieję że to nie jednorazowa wizyta na tym forum :) nie ukrywam ze fotki na Twojej stronie robią ogromne wrażenie i fajnie by było gdybyś coś, przynajmniej od czasu do czasu, wrzucił do naszej galerii. Myślę że można się wiele od Ciebie nauczyć :)
pozdrawiam
co racja, to racja ;)Cytat:
Zamieszczone przez willow32