Jak wyglądają te koszulki - czy to takie jak nasz admin rozdaje w konkursie Oly rulezz ? Bo nie wiem czy żałować, że nie dostałem czy nie :)
Wersja do druku
Jak wyglądają te koszulki - czy to takie jak nasz admin rozdaje w konkursie Oly rulezz ? Bo nie wiem czy żałować, że nie dostałem czy nie :)
na pewno nie takie jak rozdaje admin, choc tych nie widzialam bo nie dostalam :cry:
ale na tamtych pisze o rajdzie z przodu a z tylu sa stopki zolte. takie se ogolnie sa :mrgreen:
UWAGA!!!
umieszczam tego posta aby poinformowac, ze zdjecia z 5M tj. 2592x1944 matrycy nie laduja sie (tzn. sa w podgladzie, ale nie ma ich w galerii zdjec) - po przerobieniu do 1024x768 poszlo bez problemu
w regulaminie przeciez jest prosba o zdjecia wieksze jak 800x600 ze wzgledu na ocene jakosci zdjec - o co chodzi?
pozdrawiam i zycze sobie i innym wygranych ;)
Mam taką propozycję, może organizatorzy rajdu pomyśleli by nad edycją zimową, polska zima także ma swoje uroki :D
[center:4a97f1f0b9]
http://www.rajd.olympus.pl/
przypominam ze zgloszenia
zdjec konkursowych trzeba wyslac do dnia
30.09.2006. do godziny 23:59
[/center:4a97f1f0b9]
Na CF jedna z dziewczyn poczuła się dyskryminowana, bo nie ma koszulek w kobiecych rozmiarach... ;/ trochę to niefortunne :(
BTW.
wczoraj bylem w miescie i widze ze jedzie ladny kolorowy tramwaj.... calutki w jakis zdjeciach ;-) patrze i szok.... reklama tego konkursu i wielkie logo OLYMPUSa :mrgreen:
[center:653bdd5ac3] :esystem2: [/center:653bdd5ac3]
Poznań?
Oly zaczyna coś działać w marketingu, oby nie za późno....Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo