Broń Cię Panie Bożem, nie chcemy takich maniaków ;)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Wersja do druku
Broń Cię Panie Bożem, nie chcemy takich maniaków ;)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Dla jasności, to co napisałem wyżej to tylko teoria, a roczny czas niedostępności sprzęta spowoduje jego zaniknięcie razem z firmą i jest z tego powodu bardziej fiction jak science.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Że co, że niby ja maniak? ;)Cytat:
Zamieszczone przez gary
Ponoc nie ma w dual kicie.. ale w normalnym kicie są dostępne....:)
Jak najbardziej, ja to rozumiem :D Przekoloryzowałem celowo, ale faktem jest, że zbyt długie oczekiwanie nie sprzyja przychylnemu spojrzeniu na firmę. Zaletą systemu ma być nie tylko dobra jakość, ale też obsługa producenta i dystrybutora. Jeśli już na samym początku jest problem, to jaka jest dla potencjalnego klienta gwarancja, że później problemów nie będzie? W system nie wchodzi się przecież po to, żeby ostatecznie zostać z dwoma szkłami, które kupiło się w zestawie (a inne są potem conajmniej ciężko dostępne).Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Tak, od biedy są. Tylko problem jeszcze z drugim szkłem, które również jest ciężko dostępne. A na tym drugim zależy mi najbardziej.Cytat:
Zamieszczone przez andytown
Eddie - jak interesuje Cię "drugie" szkło to zapraszam do mnie.
Właśnie nabyłem 50-200 i "pozbywam" się 45-150.
Zapraszam.
http://www.olympusclub.pl/forum/viewtopic.php?t=6564
Witia, wlasnie puscilem do Ciebie maila w tej sprawie :)
nic "nie widzę" :roll:
Zapewne Olympusowi jest trudniej. Inni producenci mają możliwość wyciągnięcia sucharków od analogów z półek magazynowych i dodawania do zestawów, jak zabraknie "domyślnych" szkieł kitowych. Przez ostatnie lata było już kilka takich miksów i u Cwanona i u Nikona. Minolta bundlowała przez FJ szkiełka Tamrona...Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Oczywiście nieszczęściem jest wywalić kupę kasy w promocję i nie mieć do sprzedaży produktów.