ciekawe macie imprezy na miescie..
u mnie tez jezdzi koles na koniu ale Bogu dzieki w ubraniach LOL
pozdrawiam
Wersja do druku
Ja też się cieszę, że gość ubrany jest :wink: .
Witam wszystkich :) Czytam już troche czasu to forum, lecz dopiero teraz zarejestrowałem się jakość.
Pomyślałem sobie, że wrzuce takie jedno zdjęcie na ten konkurs. Mam nadzieje, że się spodoba :)
Zabawa w meksyku
Fajne zdięcie, chłopczyk podrywa dziewczynkę na garbusa :wink: Co cztery kółka to nie trzy.
Ale najbardziej powalający jest "kinkiet" na białej scianie, wykonany jak mi się wydaje z reflektora od garbusa.
Mnie się bardzo podoba. Jest - w jakimś sensie - męskie: rowerek, samochód, widoczna (z wyrazem) twarz chłopca.
Mam wrażenie, że byłoby jeszcze ciekawsze, gdyby było czarno-białe.
kurka nie wiedzialem ze jestes z Poznania:)) Piastowskie pozdrawia :D[/quote]Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
:D
różne pokolenia, inni ludzie, jeden cel?
pozdrawiam
no dobra zdążyłem, ufff... zastanawiałem się które wrzucić ale w końcu podjąłem decyzję, że w temacie, to które wybrałem będzie najlepsze. Mam nadzieję, że się nie pomyliłem.
Z tych zaprezentowanych to chyba największe wrażenie na mnie zrobiło zdjęcie Jacka. Bardzo dobrze pokazani ludzie, ładne zdjęcie uliczne.
Drugi mój faworyt to zdjecie Tadeusza - niezły kadr, ciekawa zamrożona sytuacja, można zdjecie interpretować na wiele sposobów.
No i oczywiście "garbus" Dochodiaga - ładna para ludzi, bardzo ładne zdjęcie w stylu wordpress.
b.