Szkoda, że żabka sie troszke zlała... ale mimo to bdb kadr :D. Czekam na więcej :D
Wersja do druku
Szkoda, że żabka sie troszke zlała... ale mimo to bdb kadr :D. Czekam na więcej :D
Milo, j/w żabka się leko zlała z otoczeniem. Ostatnio też robiełem fotki płazom i musze przynać, ze Tobie wyszło to o wiele lepiej.
Ale pomijając tło, to żabka wyszła ostro i ładnie wygląda :)
wawa...
smutne jest zycie straznika...
kamieniczki....
moze kiedys cos wiecej....
przepaszam ze sie narzucam ale jakos tak pzeszly brz komentarza...
to ja sie może wypowiem
1. co prawda nie wiem jaki jest kolor sciany na tej fotce, ale wydaje mi sie, ze kolorowe byloby ciekawsze-choc wtedy by nie pasowalo do "smutnego zycia"...
2. przede wszystkim ladne kolorki, ciekawi mnie ta mozaika na zoltym budynku, interesujaco wyglada. bardziej by zachecalo do ogladania gdyby nie to odciecie z dolu. prze to wyglada jakos dziwnie. domyslam sie, ze byly tam obiekty ktorych nie chcialem umieszczac w kadrze...
3. Najbardziej mi sie podoba. Ja mam zawsze trudnosc ze zlapaniem "rownowagi" w takim kadrze. Zawsze mi budynki leca:) Mozna by w tej fotce podsycic bardziej kolory, ozywic, bylo by znacznie ladniej
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o mnie to pierwsze zdjęcie ma dobry zamysł. takie zejście z planu tego pana. Plus BW do tego. Na pewno czuć tu pewien pomysł.
Drugie. Kolory to mi się wydają kręcone i chyba za mocno. A chmury widzę różowawe takie.
Trzecie.Hmm...
Żaden ze mnie fachowiec, ale tak to wyglada jakbyć przy obróbce poziomował rurę spustową od rynny do lewej krawędzi zdjęcia, czyli obrócił zdjęcie by budynek się nie walił, a potem wykadrował to co da się złapać w prostokat. Ale czym głębiej w zdjęcie tym gorzej z tą geometrią. Pobobno to ważne, żeby się nie waliło.
Ogólnie zdjęcia z tej serii mi się podobają. Pierwsze ma w sobie jakiś urok. Drugie bije kolorami i taki śmieszny kadr też wyszedł. Trzecie też interesujące, główna linia jest prosta, to najważniejsze, dalej już jakoś dziwnie to wygląda. Też kiedyś pokazywałem na tym forum zdjęcie w podobnej stylistyce :)
Pozdrawiam
3 tylko pomniejszone nic ruszane nie bylo [ tylko sharpness ]
no co nowego wreszcie :)
tutaj motylek :)
to mi sie podoba choc za ostre to nie jest :P
http://milo.conf.eu.org/img/2.jpg
tu pomysl przerosl wykonanie :)
to takie troche pokombinowane :)
niezle, niezle ;)