luc4s, a masz może propozycje, czy tylko antypropozycje?
ech, poczekam na werdykt, bo coś mi się wydaję że o consensus będzie trudno
Wersja do druku
luc4s, a masz może propozycje, czy tylko antypropozycje?
ech, poczekam na werdykt, bo coś mi się wydaję że o consensus będzie trudno
hehe to moze male porozumienie - "martwa natura w makro"....
no proponowałem, "krajobraz zimowy".....
Ano fakt, luc4s proponowałeś. Sorry za bezpodstawne uwagi.
Krajobraz zimowy mnie by pasował.
Krajobraz zimowy ale gdzie ta zima :> Mało śniegu :)
proponuje wybrac pozornie waski temat np. MUZYKA a tak na prawde mozna w tak rozne dziedziny muzyki sie udac ze zmusi nas do myslenia. cokolwiek co sie wiaze z dzwiekiem(taniec, sprzet audio instrumenty ) i do tego jakis ciekawy tytul zdjecia bedzie mozna mymyslic.
uważam ze temat powinien byc adekwatny do pory a snieg zaczyna padac :D
Jestem jak najbardziej za głosowaniem np 3pkt, 2pkt, 1pkt (oczywiscie im wiecej punktów do rozdania tym lepiej :) ) - system jednego głosu nie sprawdził się przy poprzednim konkursie - naprawde wiele świtnych zdjęć i tylko 1 głos.. :((
Zdjęcia z tutułem - ale liczba głosów, autor i model aparatu powinny być ujawnione po zakończeniu konkursu, aha- (nie sugeruję się tym- ale tak jest wg mnie lepiej)
A teraz najważniejsze - temat:
freestyle - nie :P ;) (cięzko porównywać zdjecia)
sierściuchy - nie :P (już prędzej zwierzęta) ale one nie są dobrymi modelami ;)
makro -temat ciekawy ale chyba lepszy byłby na wiosnę/lato
Pozostałe tematy fajne (no jeszcze ta muzyka tak średnio mi leży)
Sam nie proponuje na razie nic bo nie mam głowy na razie do tego ;)
Moją osobista prośba -by konkurs jak wspomniał (A)rturo byłby organizowany dopiero za 3 tygodnie bo niestety sesja uniemozliwia realizowanie hobby ;)
Pozdrawiam :)
Witam
Popieram pomysl z punktacja. Co do tematu - mylicie sie myslac, ze to nie pora na makro. Wiekszosc moim makro robie w domu - i nie sa to wcale martwe przedmioty.
Proponowany przeze mnie temat to szlo, ewentualnie tworzywo sztuczne [albo wszystko co przezroczyste lub polprzezroczyste]. Ale szklo to wdzieczny temat, mozna pieknie bawic sie swiatlem.
Inny temat - kontrasty.
Pozdrawiam
Zazula
Jak to mówią u mnie na wsi, weźta i rozstrzygnijta to w końcu. I niech rusza.
Zazula te oczka w avatarze to Twoje? Poproszę w powiększeniu i w kolorze:) Pachnie miodem.
Pozdrawiam