Gratulacje. Zdjęcie nie dało szans konkurencji ;)
Wersja do druku
Gratulacje. Zdjęcie nie dało szans konkurencji ;)
Technicznie jest w porządku, natomiast autor w poszukiwaniu tematu poszedł na łatwiznę, wielkie mi mecyje sfocić Cygankę. Wszyscy żebrzacy krzywią sie niemiłosiernie, taką maja prace, tyłko co to wspólnego z emocjami?? Daliscie sie nabrać to fałszywe emocje. Praca w zasadzie jest nie na temat. Jutro w Rzeszowie walnę siedemnascie takich fotek. Tylko po co?
To, ze wszyscy głosowali na te fotkę, no cóż Jola Rutowicz także wygrała jakiegoś "bradera" większością głosów.
cześć.Ch.
heh dawno mnie nie było, ale się nic nie zmieniło.:cool:
Gratki Rafale
tez sie dalem oszukac i nabrac rafalowi. gratulacje i ciesze sie, ze glosowalem na to zdjecie. :)
pzdr
Dziękuję za głosy i wpisy. Bardzo mnie to cieszy. Dopiero teraz dowiedziałem się, że wygrałem ten konkurs. Właśnie wróciłem ze streetowania po Pradze.
Zgubiłem w Pradze mojego Rikosia. Wrrrr. Kapnąłem się już w Polsce. Szybka akcja, telefon do miejsca gdzie go zostawiłem (kanapkarnia w jakimś centrum handlowym w centrum Pragi, namierzyłem numer przez net) i... JEST!!! Plecak znalazła obsługa. Odbierze go znajoma Czeszka i wyśle pocztą.
Gratulacje :)