oraz pokusić się o różne wersje zakończeń historyjek ;-)
Wersja do druku
Czyli trzeba sobie skitrać skądś Lego :)
Dzięki za wszystkie wpisy i komentarze, są dla mnie bardzo cenne.
Jak świat .... na pewno tym bardziej, że niektóre z tych klocków mają prawie 25 lat:grin:.
No cóż, byłem pewny że pierwszy na to nie wpadłem, ale nie widziałem tego przedtem i nie szukałem tego w sieci, jakoś samo mi to przyszło.
Mam kolejną małą serię przygód bohatera.
Tym razem ćwiczyłem WB i zainstalowałem żarnik halogenowy 500W:cool: - w sufit walił.
Tym razem inscenizację pomagał mi robić syn, trochę zaczął się nudzić kiedy zacząłem robić zdjęcia. Myślał że akcja będzie szybsza:grin:.
Wiec zaczynam.
11.Postanowiłem odwiedzić starego "znajomego" barze u "Olka" :|
Załącznik 23530
12. Od początku miałem złe przeczucia, musiałem przycisnąć barmana żeby wpuścił mnie na zaplecze.:cool:
Załącznik 23531
13. Jednak nie okazał się zbyt rozmowny i próbował nasłać na mnie swoich goryli.:evil:
Załącznik 23532
14.Pierwszym ruchem odciąłem mu rekę...:twisted:
Załącznik 23533
15.za drugim poszła głowa..:twisted::twisted:
Załącznik 23534
16. i od razu ściąłem drugą gościowi, który wyciągnął spluwę. :-x
Załącznik 23535
17. Mój miecz rozwiązał język małego kreta, który wszystko ładnie wyśpiewał....:-P wszytko o nowych modelach E-systemu.:esystem:
Załącznik 23536
CDN....
I jak zwykle proszę o jakąś pomoc i uwagi.
Bombastycznie, jest coraz lepiej. Szczególnie podoba mi się 13. - skojarzenie z restauracją typu McCośtam, fajna ściana gdzie przez okrągłe okienka wdziera się światełko...
Taka podpowiedź niefotograficzna: spróbuj tak opowiedzieć historię, aby oprócz narracji działo się coś pomiędzy bohaterami. No ale to tylko aby dopełnić całość, bo chyba głównie kadrami chces się bawić.
A z innej beczki" widziałem kiedyś galerię, w której odtworzono sławne zdjęcia za pomocą lego. Jak znajdę to wkleje linka.