Dziękuje za odwiedziny.
Wersja do druku
Dziękuje za odwiedziny.
A teraz coś w kolorowego
22!! Bardzo odpowiada mi w tym zdjęciu obróbka, podoba się (zdradzisz tajemnicę tej obróbki?)
To drugie już mniej, chyba za bardzo wyciągane z cieni (?), bo panie szumią, też nie do końca w tym zdjęciu odpowiada mi ten granatowy zafarb na drzewach.
Ale kadr oczywiście na tak.
Jeszcze, jeszcze! :)
Agulka, chętnie zdradziłbym tajemnice obrabiania ostatniej foty, ale niestety nie pamietam.
Każdą fotkę obrabiam tak żeby mi pasowało i nie przywiązuje wagi do procesów, które zastosowałem.
Na pewno (po tym co widzę) jakaś winieta kontrast i balans kolorów. Wiecej grzechów nie pamiętam.
obróbka tej 22 petarda :) Mam podobnie , często nie pamiętam co zrobiłem :)
18- telewizorek w zimowym plenerku, akcent i ładny widok. 20- jak dla mnie bardzo sympatyczne przez mnogość budek lęgowych. 19- przekaz miły jako jesienny spacer jesienny kobiet trochę gorzej z obróbką a konkretnie pnie drzew. 22- delikatne światło i ma w sobię przyjemną miękkość.
22 ładne :)
fajne ostatnie
Kolejna porcja
23- ładne miejsce, przyjemne przejście spokojnie prowadzi tylko za nim brakuje mi widocznej kostki bruku. Ten fragment troche przyciemnić i będzie naprawdę fajnie. 24- może lepiej było się skupić tylko na pniach gdyż prowadzą one do zdecydowanie mniej ciekawej części zdjęcia.