Może tutaj będzie lepiej. Poprawiłem kontrast.
1.
Załącznik 20309
2.
Załącznik 20311
Wersja do druku
Może tutaj będzie lepiej. Poprawiłem kontrast.
1.
Załącznik 20309
2.
Załącznik 20311
Numeruj fotki.
Ostatnie dwie mi się niepodobają. Na pierwszym zrobiłeś zdjęcie łąki ze stanicą w tle, tzn z kawałkiem zadaszeń stanicy. W drugim złapałem jakąś osobę w drzwiach.
Ogólnie to tymi fotkami przypomniałeś mi moją wycieczkę na Ukrainę po zdaniu matury.
Przepraszam zapomniałem o numerowaniu. Mój błąd. Następnym razem się poprawię :grin:
Jeszcze coś z architektury tym razem zabytkowy Kościół w Trzcinicy koło Jasła. A dla porządku będzie to zdjęcie nr 21. Teraz postaram się trzymać numerację.
Załącznik 21221
Architektura mówisz ?? na zdjęciu widać więcej mało estetycznie pokazanych drzew niż głównego elementu jakim miał być budynek - budynek pokazany w mało ciekawy sposób - jestem zdecydowanie na Nie.
Wiem, który to kościółek i myślę, że mogłeś zrobić go o wiele lepiej. Do tego na tym zdjęciu kolory zieleni są dość mdłe jak na lipiec.
Witam
Ostatnia seria ciekawa :)
2-czka kosciół "leci" w lewo , 21 za dużo zieleni .
Za mały kontrast , jak napisali poprzednicy .
Pozdrawiam
Jak tak popatrzyłem to rzeczywiście można by coś poprawić w 21. W zasadzie to zdjęcie nie było poddane żadnej obróbce poza wyostrzeniem po zmniejszeniu. Poniżej prezentuję to samo po pewnych zmianach. Może to bardziej przypadnie do gustu???
Dziękuję za komentarze i pozdrawiam.
22. Kościół w Trzcinicy koło Jasła (odsłona 2 :))
Załącznik 21225
Moim zdaniem zdecydowanie lepiej :)
Jestem ciekawa ile uciąłeś dołu i dlaczego ?
Poświeć tez trochę czasu na obróbkę zdjęć w programach graficznych , wtedy fotki bedą prezentowały się o wiele lepiej :)
Pozdrawiam
Dół został obcięty tylko dlatego że zdjęcie było robione podczas festynu i u dołu było pełno ludzików. Ale w sumie z miejsca z którego robiłem zdjęcie to niewiele ucięte. Wygląda na to że bez obróbki to nie przejdzie nic :).
Pozdrawiam.