Jestem pod wrażeniem, przeniosłeś mnie a w jakiś bajkowy piękny klimat, zdjęcia ogląda się jednym tchem, cuda!
pzdr
Wersja do druku
Jestem pod wrażeniem, przeniosłeś mnie a w jakiś bajkowy piękny klimat, zdjęcia ogląda się jednym tchem, cuda!
pzdr
Gratuluję wystawy, MSZ w pełni zasłużona, zdjęcia są po prostu niesamowite...
Z pewnością jeszcze nie raz do nich wrócę...
Pozdrawiam
Piękności...klimaty
;)
Wyjątkowe te polarne klimaty, piękne zdjęcia.
W które z odwiedzonych miejsc chętnie byś wrócił?
Świetne zdjęcia ! Gratuluję wystawy:)
Gratulacje dla Autora. Oglądanie tej wystawy to przyjemność - więcej poproszę :-)
nr 32 zachwycił mnie szczególnie.
Pozdrawiam
Pat
hehe... z północy prawie wszędzie. Jak nie jeszcze raz o tej samej porze roku to o innej.
Chcę kiedyś trafić na Szpic w rejonie kwiecień/maj. Norwegię mam zbyt słabo zwiedzoną więc wybieram się jeszcze raz.
Ale tak na prawdę bardziej teraz koncentruje się na planowaniu i organizowaniu wyjazdów w inne rejony niz te odwiedzone. Jest tyle różnych ciekawych rejonów że chyba lepiej poznawać nowe niż odgrzewać stare :)
Na emeryturze przyjdzie czas na powroty w stare miejsca ;)
Norwegię widziałam z łodzi ale niestety niedostatnecznie na północy i widoki nie powaliły mnie na kolana. Chyba spodziewałam się zbyt wiele. Dużo bardziej ucieszyły mnie widoki widziane z samochodu może dlatego, że szybko się zmieniały:wink: a jacht płynął średnio 5 mil na godzinę.
Słyszałam jednak, że warto odwiedzić jachtem lofoty. Tam to podobno jest bajecznie. Byłeś?
(mamy taki rejs w planach, ciekawi mnie co o tym słyszałeś?)
Piękne fotografie, super światło i cudowne miejsca. Gratulacje