dzięki za miłe oceny :-);
pustynia, nawet w wydaniu mikro, taka jak na GC, robi wrażenie. Można ją zdobyć marszem w ok. 3 godziny, ale pomimo tego, słońce daje się nieźle we znaki ... .
Idąc wybrzeżem można napotkać plażowe, turystyczne atrakcje.
Wersja do druku
dzięki za miłe oceny :-);
pustynia, nawet w wydaniu mikro, taka jak na GC, robi wrażenie. Można ją zdobyć marszem w ok. 3 godziny, ale pomimo tego, słońce daje się nieźle we znaki ... .
Idąc wybrzeżem można napotkać plażowe, turystyczne atrakcje.
całkiem przyjemna seria.
Na mnie największe wrażenie zrobiło 12 - może lekko krzywy horyzont ale potęga :-)
Witaj. 17 kapitalna ;-)
Miła dla oka seria .
jak sie podoba to nadszedł czas obmyć piasek z oczu ;-) ...
20. koniec dnia
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
i odpocząć trochę ...
21.
Bardzo ciekawe 4 i 5 ale kolory mało wyraziste, z 12też mógłbyś wyciągnąć więcej. 17 rewelacja widać, ze zacząłeś zabawę z suwaczkami:)
A masz zdjecie boskiego palca?
mam, nawet kilka, bo nijak mi nie wychodził. Niestety byłem tam w samo południe, a słońce tak żarzyło, że "palec" topił sie we mgle :-(
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
co do suwaków, to dopiero się ich uczę :-).
20 mi się podoba - ładnie gra morze z tym wystającym lądem (falochronem?). Ta para przyciąga wzrok, do pełni szczęścia brakuje, żeby byli jeszcze bliżej mocnego punktu, ale pewnie wtedy przesunięcie kadru zupełnie zmieniłoby charakter zdjęcia.
Byłam tam 6 lat temu i zdjęcia wtedy robione analogiem. Zmobilizowałeś mnie do poszukania wspomnień.:)
Ale takich fajnych jak 4,5 i 17 napewno nie mam.
20-tka bardzo udana, w ogóle sporo sympatycznych zdjęć. Panujesz dobrze nad kolorem, nie masakrujesz zdjęć suwaczkami, podoba mi się to.