Mozna na wiele sposobow ale chyba jednym z lepszych jest uzycie programu lub wtyczki do PS o nazwie NeatImage.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Mozna na wiele sposobow ale chyba jednym z lepszych jest uzycie programu lub wtyczki do PS o nazwie NeatImage.
Pozdrawiam
oooo.... Boza Krowka :D
Bardzo dobre zdjecia, od strony technicznej niczego do zarzucenia. Ostrosc oraz wszystkie szczegoly tam gdzie powinny byc. Pierwsze dwa rzeczywiscie o jedna dzialke za ciemne - ale wszystko kwestia ustawien monitora.
Juz chyba powoli zbliza sie kres dla robaczkow wszelakiej masci - jesien.
NeatImage usz sciągnęłam, pobawię się, zobaczę, co z tego wyniknie.
Co do zanikania robalków, to fakt - musiałam się sporo naszukac tych biedron... Na dodatek zupełnie nie kciały pozować, paskudy jedne ;))
Nie zapomnij zeby pobrac takze profil do swojego aparatu.
Tzn? Program ściągnęłam ze strony OlympusClub i niebardzo wiem, co masz na myśli... ://Cytat:
Zamieszczone przez vodnik
Biedroneczki są w kropeczki :D
Przyjemne zdjęcia, choć dwa pierwsze możnaby było lekko rozjaśnić. Do kadrowania nie można mieć chyba zastrzeżeń.
Pozdrawiam
Jest to plik, na podstawie ktorego program bedzie wiedzial jakich szumow sie spodziewac na fotkach. Wejdz na strone http://www.neatimage.com i tam sa profile do sciagniecia. Znajdz swoj aparacik , sciagnij a pozniej zaladuj do odpowiedniego katalogu. Jest tam fajny poradnik krok po kroku co i jak robic.