hmmm... dla mnie kiepskie troche te kadry... ;)
samolot ucięty i imo lepiej by wygladal jakby byl bardziej "zamrozony"...
ostatnie calkiem ciekawe... ale wydaje mi się że lepiej by się prezentowało jakby motor nie byl ucięty w polowie;)
Wersja do druku
hmmm... dla mnie kiepskie troche te kadry... ;)
samolot ucięty i imo lepiej by wygladal jakby byl bardziej "zamrozony"...
ostatnie calkiem ciekawe... ale wydaje mi się że lepiej by się prezentowało jakby motor nie byl ucięty w polowie;)
Pewnego mroźnego poranka..
Jak dla mnie jak to teraz piszą :P IMHO :P
1. Słabe, nic ciekawego, i nie ma na czym zawiesić oka
2. Spoko tylko szkoda trochę uciętego ogona na dole
3. Jak dla mnie najlepsze, lekkie przepały na sierści kota, ale fajna mała głębia ostrości ;)
Troszkę wody już upłyneło, kilka tysięcy zdjęć pstrykneło... proszę o radę co poprawić..
modelka super światło dla mnie extra a pousuwałbym tylko pieprzyki za wyjątkiem tego nad górną wargą, jego bym bardziej wyeksponował ale to tylko moje zdanie niech się wypowiedzą zawodowcy też czekam na ich opinię.Pozdrawiam
No i cisza a ja wciąż czekam na opinię innych co do portretów w/w. :cry:
ja się zastanawiam czy nie robiłeś ze zbyt bliskiej odległości. Światło mi się nie podoba ale nie mam pojęcia co poprawić, może doświetlić trochę z dołu :-?
rzeczywiście ostatni kot tobie wyszedł (jedynie lekko przepalone futro), ciężarówka też mi się podoba. Musisz jeszcze popracować nad kadrowaniem bo to słaby punkt. Co do portretów to się nie wypowiem, ten temat jeszcze przede mną. Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Mi się oświetlenie nie podoba. MZ jeśli mamy tak świecić w domu to już lepiej wyjść na zewnątrz :)
Prosił bym jednak o pomoc osób które się znają na portretach ;]