serdecznie wszystkich witam
projekt mi sie podoba czekam na foto zamawiam 1 smyczkę dla siebie wielkie pozdrowienia.
Wersja do druku
serdecznie wszystkich witam
projekt mi sie podoba czekam na foto zamawiam 1 smyczkę dla siebie wielkie pozdrowienia.
:D Witam serdecznie:-)
Nareszcie ktoś podjął temat smyczy......... może jest szansa.
Drodzy administratorzy oraz "góro" Olympusa może czas pomyśleć o tych co mają już aparaty.
Wszyscy czekamy na te smycze........... jak długo
Popieram projekt pierwszy
pozdrawiam
Darek Z
Popieram drugi projekt
czekam na mozliwosc zamowienia :D
fajna rzecz mam nadzieje ze tak jak ktos powiedzial napis nie bedzie sie scieral ale i tak chetnie wezme jedna obojetnie ktora :D
Super dla mnie 1 sztukę proszę. Gdzie i kiedy przelać kasę.Pozdrawiam
Witam. Ja jestem za pierwsza wersja. napis jest bardziej widoczny, subtelniejszy i pisany ladniejsza trzcionka. Jak dla mnie to poprosze jedna sztuke.
troche sie nudzilem i wrzucilem do ps
W rzeczywistosci pewnei wyjdzie lepiej bo tutaj nie rowne sa loga itd...
Według mnie również większy powinien byc napis o klubie a nie o firmie, oni nam za reklame nie płaca!!!!Smycz fajna ale wolałbym ciekawszy projekt z moimi propozycjami co do jej wygladu.Poza tym olympus nie uznał naszego klubu jako swój i sie nami nie interesuje wiec dlaczego go mamy jeszcze dodatkowo reklamowac!???
Mam pytanie po co dla klubowiczów smycz???Bo to jest modne???
Nie lepiej by bylo fajne szerokie, klubowe paski na szyję do aparatów zrobić???Byłoby wtedy praktycznie i efektownie bo niektórzy własnie dla szerokosci paskiow zmieniaja te oryginalne które dostaje sie z aparatem.
Co tym sšdzicie?????
No z tego co przeczytalem wczesniej co napisal (A)rturo to ta smycz chyba bedzie miala jakies 2 koncowki - jedna taka na klucze czy cos a druga taka zeby mozna bylo aparat sobie na niej powiesic.... Ja przynajmniej to tak zrozumialem... Mam racje ? A co do tej reklamy to sam nie wiem :> Pozdrawiam...
Czy ja wiem czy to jest reklama Olympusa ? Przeciez masz aparat tej firmy to sie tym chwalisz, a nie reklamujesz aparat.