A ja bym wziął obojętnie który, sprzedał i kupił 12-60, 50-200 i FL-50
Wersja do druku
A ja bym wziął obojętnie który, sprzedał i kupił 12-60, 50-200 i FL-50
Ciekawe komu :grin:
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Pisząc "intymnie" miałem na myśli pracę fotografa, a nie przekaz foty. Chodziło mi o nie przeszkadzanie gościom w czasie kościelnej uroczystości.
Co do reszty - zgoda, też bym brał szeroki, tylko, że autorka wątku nie nam chce go kupić, ale sobie :grin:
sample z 35-100mm :)
http://www.pbase.com/cameras/olympus..._20_digital_ed
Ja nie wiem co za ludzie mają takie szkła..bo dobrych zdjec zrobic nie potrafią..:( i jak tu oceniac co kolwiek...
cytat:
sprawdziłem swoje ślubne ogniskowe i zdecydowanie brałbym 35-100. Niestety na śubie trzeba też pokazać szerszy plan, choć w paru ujęciach (kościoły bywają ładne) więc 35 to wtedy trochę mało. Ale mając możliwość wyboru tylko jednego - brałbym 35-100.
----------------------------------------------------------------------------------------
Zdecydowanie popieram...odnośnie tego szkielka polecam obejrzeć "Fotomanie"część 2,tam ładna pani i robi fotki tym obiektywem...
Pozdrawiam...
Ty nie masz oceniać ludzi. To nie Twoja rola, ani prawo. Oceniaj zdjęcia. Słabe oceniaj słabo... i tyle. Tacy jak mówisz szybko zmienią system, albo inaczej, zmieniają pewnie co jakiś czas aż porzucą myśli o fotografii. Nie powinieneś w ogóle tego problemu zauważać bo można by pomyśleć że zazdrościsz.. :)
Tylko nie wiem czego...