ech widze ze "nikomu" sie nie podoba, nawet nie ma negatywow, wiec chyba nie ma sensu bym co kolwiek dalej pokazywal
Wersja do druku
ech widze ze "nikomu" sie nie podoba, nawet nie ma negatywow, wiec chyba nie ma sensu bym co kolwiek dalej pokazywal
Żeby kolega się nie obraził na forumowiczów to się wypowiem :wink:
Zdjęcia są naprawdę dobre. A 2 ostatnie zdjęcia robią na mnie wrażenie. Nie można nic zarzucić im pod względem technicznym, dobre kadrowanie, a artystycznie po prostu wymiatają.
I pytanie odnośnie ostatniego zdjęcia, niebo wygląda dosyć nienaturalnie co nadaje temu zdjęciu fajny klimat. Możesz zdradzić jak uzyskałeś taki efekt?
Pozdrawiam
Przedostatnie zdjęcie bardzo mi się podoba (chociaż nie wiem co to jest :oops: ).
Natomiast to ostatnie jakoś do mnie nie przemawia i nic na to nie poradzę :cry:
ech nie ma problemu, poprostu uzylem programiku stad http://www.mediachance.com/digicam/bworks.htm
B/Works
opcja burnd ale w orginale tez bylo ciekawe.
Pozdrawiam
Polski Rekin :D
nie dalo sie inaczej skadrowac :(
Pozdrawiam
Ziarenko rulez. Szkoda tylko ucietego owala na dole, ale klimat swietny.
To zdjęcie zaczyna tworzyć serię ze zdjęciem z 9 sierpnia. Może jeszcze coś w tym stylu?
w tym raczej juz nie bardzo, ale moze jeszcze jakos sie tam wybiore i cos sproboje :)
Pozdrawiam
Robi wrażenie ten rekin. Fajne ziarno, pasuje do tego zdjęcia.
Pozdrawiam
no to cos nowego, Wojenna fotografia, ale nie chcieli mi ustawic czolgu przy zburzonym budynku :D
Exposure time [s]: 1/100
Exposure program: Aperture priority
Exposure mode: Manual
Exposure bias [EV]: 0,70
F-Number: F4,0
Focal length [mm]: 25
ISO value: 100
Metering mode: Multi-segment
Light source: Fine weather
White balance: Manual
No i jak sie podoba ?
Pozdrawiam