Fulfrejm konkurencji trafia pod strzechy a u Olka kompakty: Konferencja prasowa Olympusa - Jesień/Zima 2008 :roll:
Wersja do druku
Fulfrejm konkurencji trafia pod strzechy a u Olka kompakty: Konferencja prasowa Olympusa - Jesień/Zima 2008 :roll:
Odkąd mam E3, to jakoś ostygł mi zapał na nowinki. Dokładnie tak samo miałem i mam jak nabyłem palmtopa, nie rajcuje mnie już żaden telefonik, ponieważ żaden nie ma nic co by mi było potrzebne, a czego nie miałby/mógłby mieć palmtop, a już wcale nie rozumiem orgazmów nad iPhonem ;)
Z c5dII mam dokładnie to samo, i co z tego, że ma to czy tamto, jak wystarcza mi to co mam. Nie jestem kluchą która daje się nabijać w bambuko marketingowcom.
ta pucha skłania mnie coraz bardziej do pokochania się z Canonem...
ostatnimi czasy na kolana rzucił mnie IS w 100-400L...
Fajnie mieć alternatywę...i to stosunkowo niedrogą jak na specyfikację. A zapowiada się ostra walka cenowa. Ciekawy jestem tylko tego obrazu z ISO 6400 - jak to się da postawić obok tego z D3 to naprawdę Canon nie odpuszcza....
Niech jeszcze najkon porobi jasne stałki AF-S - wtedy zacznie się masowa sieczka.
Miło... zapowiada sie ciekawie ;>
Kibicujmy FF :>
Ja chcę ten słoik!!!
A ja się bardzo cieszę - każda taka nowość daje nam fotografującym większe możliwości. Cena jak na start pozytywnie mnie zaskoczyła.
Ciekawi mnie w tym wszystkim pozycja Pentaxa. Chyba nie jest to najlepszy czas dla tej firmy. Jako jedyni wielcy nie maja FF, a nawet Sony ma. Olka nie biorę pod uwagę bo 4/3 z założenia jest cropem. Pentax nawet nie ogłosił, że niebawem się pojawi FF - deklarując nawet, że nie planuje tego zrobić w najbliższych dwóch latach. Samsung ponoć pracuje nad taka matrycą. Na pewno to nie sprzyja przychodzeniu nowych do systemu jak również planowaniu w zakupach szkieł dla posiadaczy Pentaxów. Osobiście kibicuję Pentaxowi ale musze przyznać, że obecnie jakbym miał zmieniać system nie kupiłbym ich puszki...
Fatman gdzie widziałeś sample z nowgo 5D?
Fajna cena... 2700$...
Za rok moze dwa stanieje na tyle, by to kupic z jakas fajna stalka i miec do trudnych warunkow... :]