-
Dość ciekawe prace. Najbardziej przyciąga mnie 25 - uwielbiam takie geometryczne formy.
Dodatkowo poczynię jedną uwagę, w zasadzie wszystkie foty BW są małokontrastowe. Nie twierdzę, że to błąd ale czasem możnaby zaryzykować podciągnąć trochę np. Krzywe czy Kontrast.
:)
-
1 załącznik(ów)
Dzięki wielkie za ocenę :-)
-
2 załącznik(ów)
-
Kolor jest ciekawszy, BW wypadło dośc blado.
O kompozycji napisalem w galerii.
-
za rocco, kolorowe lepsze. Zachodzące słońce daje przepiękne kolory i ciepło. BW stało się nijakie
-
Mieszkasz w pięknym miescie, a wogóle nie wykorzystujesz jego potencjału...
-
2 załącznik(ów)
Luc4as masz racje, ale nie mam kiedy wyjść z aparatem. Mały szkrab to ogromny pochłaniacz czasu. Poza tym brakuje mi oka do dobrych ujęć...
Zdjęcie z ostatnich dnie autorstwa mojej zony. pierwsze po wsteonej obróbce. Drugie finalne.
-
jeszcze się okaże, że to nie Twój wątek być powinien. Ja zwyczajnie fanem nadmiernego PS-a nie jestem. stąd moje... poprawiłeś nieco faktycznie, ale i sp... ps też
-
A możesz mi powiedzieć co ci się tak nie podoba w tym zdjęciu i moich zabawach z ps'em?
-
Mam kiepski monitor, prawda, ale nie widzę różnicy między Szymkiem i Szymkiem1 :-)
Podobają mi się foty 31 i 25 z silnym wskazaniem na 25. Obie są najmniej, hm, banalne z zaprezentowanych tutaj.
Pracuj dalej, ćwicz oko.