Ja też nie widzę, pewnie znowu coś zepsułem :(
Wersja do druku
no tak trzeba w ankiecie zazanczyc ujawnij wyniki - niestety jest to opcja ktorej po zalozeniu ankiety nie da sie edytowac :(
takze trzeba sie pilnowac przy zakladaniu
z czasem wejdzie Bogdanowi w nawyk :)
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
o cie sune - aż 6 istot na moj kiczyk zaglosowało :shock:
dzieki - az żal że nie wiem kto :mrgreen:
Spoko, Bodzip się dotrze i będzie ok. Sam konkurs trochę mnie rozczarował. Największym problemem tego zdjęcia jest moim zdaniem pierwszy plan i byłem ciekaw sposobów radzenia z tym niedostatkiem, a większość poszła na łatwiznę i zastosowała cięcie. Ładnie chmurki, to prawie każdy potrafi zrobić... No może poza mną, nie zlikwidowałem dziur w niebie :(
ale tam na dole nic fajnego sie nie dzialo to i nie bylo co ratowac
wiec nie dziwie sie wyborom ciecia
sama osobiscie nie lubie proporcji 4/3 wiec tne zawsze do minimum 3/2 no chyba ze wybitnie kadr sie broni prawie w kwadracie ;)
tu IMO sie nie bronil wiec poszedl pod gilotyne
A ja wykorzystałem porady @zbyma72age na temat filtrów g'mic. No i wykorzystałem do wyciągnięcia żółtego na pierwszym planie. Fota nr 3.
Za karę zrób i zapodaj wykaz "na piechotę". :-P
Nie zgadzam się.
Uważam podobnie jak @gulasz, że pierwszy plan był nieciekawy, natomiast w niebie było trochę prześwitów światła zachodzącego słońca. MZ warto było się pokusić o ich pokazanie a nie ich ukrycie.
Bodzipowi nieźle to wyszło ale mnie razi pas cyjanu między linią drzew a niebem, szczególnie widoczny po prawej stronie kadru.
Dzięki za głosy, gratki dla pozostałych na pudle :)
Głosowałem na prace 1, 5, 12, 14 :)
Jeśli ktoś chciałby dać swoje zdjęcie do poprawki to jest taka możliwość, pisać do prowadzącego i wysyłać foty :)
Jak nikt nic nie wyśle to będzie kolejny landszaft :grin:
Wyślij, wyślij - będzie na "zaś" :)
W następnej poprawce będzie praca @Muminek. Oj będzie się działo :mrgreen:
Powrót do zer??? :mrgreen: