Bardzo was przepraszam, ale właśnie udało mi się uśpić dziecko i chciałem ogłosić wyniki, ale nie mam prądu w domu... A bez tego nie odpalę kompa... Jeśli nie naprawią do dwóch godzin to wyniki będą jutro...
Wersja do druku
Bardzo was przepraszam, ale właśnie udało mi się uśpić dziecko i chciałem ogłosić wyniki, ale nie mam prądu w domu... A bez tego nie odpalę kompa... Jeśli nie naprawią do dwóch godzin to wyniki będą jutro...
No właśnie nie mam!
Stąd wątpliwości i pomysł na "opisanie" interpretacji.
Spokojnie!
Wiem, że sterasz się dmuchać na zimne ale nie ma potrzeby. :D
Mam nadzieję, że chodzi o pomysł a nie o wątpliwości. :wink:
Kandydata na elektryka wysyłało się po fazę. Różnica potencjałów mogłaby nie zmieścić się we wiaderku. :-P
Drugie miejsce zajęła @gulasz , zaś trzecie miejsce przypadło: @fret i @apz !
Gratulacje!
Zwycięzcę tej rundy ( @paparapa ), proszę o podesłanie na e-mail lub priv temat kolejnej rundy w ciągu 72h.
P.S Jeśli wykrzesam z siebie siły na prowadzenie kolejnej edycji to będą jakieś zmiany, które powoli rodzą się w mojej głowie.
Pozdrawiam!
stpman
To teraz bardzo dziękuję za głosy i gratulacje koleżance i kolegom :).
Co do poprawności interpretacji tematu... Jeśli ktoś śledzi mój norweski wątek to wie, że bywam tam często. Nawet dwa razy w roku. Lubię ten kraj, tą przyrodę i nastrój. Wracam w te same miejsca aby posiedzieć, popatrzyć, aby poczuć tą atmosferę i nacieszyć się.
Nie sfotografuję całej Norwegi, więc wybrałem reprezentanta. Jedną z bardziej znanych atrakcji tego kraju. :).
Jeszce raz dziękuję :)
Moje gratulacje, też chętnie bym tam wracał :)
Przyznam, że w pierwszej chwili kojarzyło mi się z jakąś przełęczą w Alpach. Miejsce jest na tyle ciekawe, co mało dostępne (pieszo). Dlatego bywanie tam było dla mnie czymś mało prawdopodobnym dla kogoś, ko tam nie mieszka.
Kiedy zacząłem rozważania o skojarzeniach i skojarzyłem, że to nie w Alpach tylko w Norwegii pomyślałem, że ktoś, ko często bywa w Norwegii, może w ten sposób kojarzyć fragment piosenki "tam, gdzie byłem już".
Moje dzieło to park w Pszczynie. Dość często jeżdżę tam sobie rowerem. W tym roku kilka razy tam byłem.
Lubię tam sobie pojechać a i w pobliżu coś ciekawego dla rowerzysty jest.
Stąd takie foto wysłałem do konkursu .