Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Zacytuję Cezara : "I Ty też Gulaszu ??? " :mrgreen::mrgreen::mrgreen: No cóż mam ci powiedzieć Beskid Niski jest mi bliski :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez gulasz No cóż mam ci powiedzieć Beskid Niski jest mi bliski :mrgreen: To brzmi jak spisek Małopolsko-Beskidzko-Niski. :shock: Ale Wielki-Polanin się nie podda. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 To brzmi jak spisek Małopolsko-Beskidzko-Niski. :shock: Ale Wielki-Polanin się nie podda. :mrgreen::mrgreen::mrgreen: I w taki właśnie sposób powstają legendy, o których będą opowiadać wnuki wnuków :mrgreen:.
Cytat: Zamieszczone przez paparapa I w taki właśnie sposób powstają legendy, o których będą opowiadać wnuki wnuków :mrgreen:. Teorie spiskowe zawsze fascynowały ludzi. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Teorie spiskowe zawsze fascynowały ludzi. :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Właściwie to nie ma teorii spiskowych... ...są tylko spiski :mrgreen:... Sam zresztą o tym piszesz we wpisie 32. Gdzie tam miejsce na teorię :lol: