Czemu dopiero po świętach - tyle czasu większość, nie wszyscy teraz mają.. może warto iść za ciosem ! ;) ?
Wersja do druku
Czemu dopiero po świętach - tyle czasu większość, nie wszyscy teraz mają.. może warto iść za ciosem ! ;) ?
Tym bardziej, że Swięta raczej słabo się zapowiadają...
Przesyłam gratulacje oraz dziękuję za głosy :)
Kompletnie jestem zaskoczony. Bez logowania zaglądam na tabelkę i oczom nie wierzę. Naprawdę o włos moja poprawka znalazła uznanie. Bardzo dziękuję za oddane głosy a wszystkim głosującym i uczestnikom za udział w zabawie. Nie ukrywam bardzo się cieszę i już szukam materiału do następnej poprawki. Mam dziś dobry, a co tam bardzo dobry dzień. Raz jeszcze serdeczne podziękowania dla uczestników poprawki.
Gratulacje dla zwycięzcy.
Moje gratulacje dla Wszystkich :)
@Jacek_Z, prośba o odznaczenie kol. Wiejo medalem Zwycięzca popRAWki.
Za jeden konkurs?
Chcieliśmy przyznawać za cykl.
Nie, nie, to nie tak. Zasady przyznania tego wyróżnienia (za jedną wygraną w popRAWce) zostały wprowadzone dużo wcześniej, jeszcze zdaje się gdy popRAWkę prowadził Saboor. Takich wyróżnionych za jedną wygraną jest całkiem sporo i jeżeli tak było od początku należałoby kontynuować. Gdyby taki medal przyznawać za wygrany cały cykl, to tylko dwie osoby by go posiadały (na dzień dzisiejszy).
Osobiście wyrażałem jedynie pogląd, (gdybym ja to wprowadzał i ode mnie zależało) to przyznawałbym dopiero za trzy wygrane popRAWki. Na dzień dzisiejszy byłoby to 13 osób.