Mam wrażenie, że jedna praca nie jest do końca zgodna z regulaminem. Nie wiem, czy dać punkt za ciekawe podejście do tematu, czy uznać obróbkę za nadmierną ingerencję w obraz :)
Wersja do druku
Mam wrażenie, że jedna praca nie jest do końca zgodna z regulaminem. Nie wiem, czy dać punkt za ciekawe podejście do tematu, czy uznać obróbkę za nadmierną ingerencję w obraz :)
Nie odnoszę wrażenia aby któraś z prac miała nadmierną ingerencję obróbką.
Wygląda na to, że jedna z prac trochę z przodu, dalej jakby wyrównane, kilka jeszcze bez głosu.
( punktów nie liczyłem:) )
A ja mam wrażenie, że ktoś oderwał dach, nadał mu kształt i wkleił. To nie za wiele? ;) Pomysł mi się podoba, ale regulamin chyba trochę cierpi...
Inaczej się widzi gołym okiem stojąc kilka kroków od budowli a inaczej, kiedy jesteśmy oddaleni.
Z oddali tej zbieżności nie widać. Oglądający nie musi wiedzieć z jakiej odległości robiliśmy zdjęcie, jak kadrowaliśmy, czy użyliśmy tele. Nierealne kształty uzyskuje się tylko wtedy, kiedy usiłuje się prostować budowlę, która była "cyknięta" z bliska.
Niech to ocenią głosujący.
Widać mi oczy bielmem zaszły bo niczego takiego nie widzę. @fret, mam nadzieję, że zdecydujesz się oddać głosy/może chociaż jeden, wszak głosowanie jest według Twojej propozycji.
Teraz po poście @fret to widzę jak byk. Fajnie zrobione :mrgreen: Nie głosowałem na to bo mi kolory nie pasują. Ale powiem że robota zrobiona koncertowo :mrgreen: