Gratulacje !!! :mrgreen:
Wersja do druku
Gratulacje !!! :mrgreen:
Gratulacje.
Gratulacje.
Gratulacje :)
Zostań chłopie ambasadorem olka , z takimi zdjęciami wezmą odrazu :)
Gratulacje :smile:
WOW, co tu się wydarzyło?! Człowiek wraca sobie spokojnie z wyprawy a tu taka, jakże miła, niespodzianka!!!
Dziękuję bardzo za nominacje i głosy! Cieszę się bardzo bo konkurencja była wysoka - Gratuluje pozostałym uczestnikom, bardzo się cieszę, że miałem przyjemność znaleźć się w Waszym gronie.
[QUOTE=gulasz;1374435]
I tu mam pewien problem...
Na wyprawie, z której właśnie wróciłem nie miałem już sprzętu Olympusa a Sony - po wielu przemyśleniach zdecydowałem się na pełną klatkę. Czy słusznie to okaże się po selekcji i obróbce przywiezionego materiału.
Więc jeżeli nie macie nic przeciwko temu to ja chętnie zostanę w Waszym super towarzystwie i będę publikował swoje wypociny z soniaków. Mam nadzieję, że to nie będzie problem.... :|
Mam jeszcze kilka nieopublikowanych fotek z Olympusa więc póki co to mam co umieszczać z "patronackiego" sprzętu.
Kiedyś nawet (przez krótki czas) mi się to marzyło ale szybko przeszło :)
PS. Nieskromnie pochwalę się jeszcze informacją, która otrzymałem dzisiaj, że fotografia, która zajęła tutaj pierwsze miejsce, została umieszczona w 101 najlepszych fotografii konkursu International Landscape Photographer of the Year 2019 :oops:
@Lilen, gratuluję! :) Chyba już to mówiłam (pisałam), że jeszcze nie jeden raz o Tobie usłyszymy. Obejrzałam te zdjęcia, dużo pięknych fotografii, możesz być z siebie dumny - znaleźć się w gronie 101 najlepszych na świecie, to ogromny powód do radości.
Czekam z niecierpliwością na kolejną relację - ciekawa jestem gdzie Cię tym razem poniosło, nie próbuj stąd uciekać, nie ważne czym robisz zdjęcia, ważne, że zawsze są na najwyższym poziomie i z przyjemnością się je ogląda.
pamiętam - pisałaś pisałaś !!! :)
Gratulacje - też sobie je w wolnej chwili przeglądnę (jedno już z tych 101 znam ;)
i powodzenia w dalszym podboju rynku fotograficznego :)
Dokładnie
tu nikt nigdy nie zwracał uwagi czym foty się strzela :)
także czekam przebierając nóżkami gdzie to tym razem byłeś ;)
będzie co oglądać :mrgreen: