Drugi i pewnie ostatni przeciek w tej edycji. Jedna praca nieco wysunęła się do przodu. Na drugim miejscu 2 prace, na trzecim miejscu 2 prace, na czwartym miejscu 3 prace. Bez głosu są jeszcze 3 prace.
Wersja do druku
Drugi i pewnie ostatni przeciek w tej edycji. Jedna praca nieco wysunęła się do przodu. Na drugim miejscu 2 prace, na trzecim miejscu 2 prace, na czwartym miejscu 3 prace. Bez głosu są jeszcze 3 prace.
Zagłosowałem, a co :)
Zagłosowałem, a co, a jak :wink:
Masz za to + rep. u mnie:) widzę, że podniosłem na równe 300, gratuluję, chyba nikt nie może pochwalić się większą:)
I też plus powędrował :) Może to zachęci do większej frekwencji w głosowaniu:), ale nie zawsze system pozwala...
Moi drodzy poprawkowicze, tak się zastanawiam czy w związku z okresem przedświątecznym i za niedługo Święta nie zrobić po tej edycji małej przerwy ? Co o tym sądzicie ?
Opcje w sumie są trzy:
1. Przerwa i następna edycja po Świętach.
2. Edycja przyśpieszona. Zaczynamy jutro - 22.03.18 (od razu po głosowaniu 6/2018 ), czas na wysłanie pracy 4 dni (poniedziałek godz. 18:00) i 2 dni na głosowanie.
3. Rozpoczynamy w piątek 23.03.18 i przedłużony czas na wysłanie pracy (do końca Świąt) w sumie 10 dni do 02.04.18 godz. 24:00. Ankieta, głosowanie następnego dnia 03.04.18 ok. godz 18:00.
Za jaką opcją jesteście ?
PS.
Jestem również otwarty na inne propozycje (jak uznam za dobre:) )
Opcja Nr 3 - wystarczająco dużo czasu i na poprawkę i na umycie okien:)
Nie widzę żeby u mnie jakieś brudne okna były :)
Ale odpoczynek to ważna rzecz.
Jestem za 1 lub 3.
Może w przypadku opcji 3 będzie więcej prac.
nie ma co przerwy robić - lepiej dać więcej czasu na obróbkę - jeden zrobi w weekend inny w święta a inny po świętach, a robiąc przerwę możesz stracić potencjalnych 1wszysch i 2gich ;)