Moim zdaniem, jak ktoś interesuje się tą zabawą to mu 3 dni wystarczą.
Wersja do druku
tak jak się interesuje to styknie
ale trzeba pamiętać - że czasami jest lipa jeśli chodzi o dostęp na dłuższych wyjazdach, delagacjach itp...
te 3 dni czasem będzie git
a czasem się tak poskłada że zabraknie (zwłaszcza że ja akurat z tych co wolą sobie ściągnąć folder fot i wybierać z tego
na komóreczce takich rzeczy wolę nie oceniać...
niemniej jak będzie 3 dni - to człowiek się będzie musiał sprężyć i głosować szybko i zwarcie ;)
co zrobicie tak będzie - i będzie git
Jestem za - 3 dni starczy na głosowanie :)
Ja też myślę, że 3 dni wystarczy. A zmienić ponownie zawsze można (gdyby okazało się, że to jednak za krótko).
Biorę udział tylko jako oceniający, dla mnie 3 dni są wystarczające :)
Czyli można powiedzieć decyzja zapadła, będzie 3 dni na głosowanie od następnej edycji. Chyba, że rzeczywiście jakoś znacząco wpłynie to na obniżenie frekwencji, wówczas wrócimy do starego terminu.
Ja jako oczekujący na wynik uważam, że trzy dni to za długo. :mrgreen:
PS.
Bym zapomniał.
"Głosujcie na mojego gniota " :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Średnia litościwa na głosowanie(gulasz) = 4 dni :mrgreen:
Chciałem Ci dołożyć bo jak wiesz nie przepadam za Tobą, ale za rzeczonym Jackiem jeszcze bardziej nie. No ale : "...musisz rozdać...." itd (dołożyć oczywiście plusa)
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Natomiast co do trzy, czy pięć to oba nieparzyste..... I trudne.
Można przy każdym wystawionym do poprawki zdjęciu info na temat rodzaju poprawki i info ile dni....
Ale tak generalnie to za Bogdanem jestem, choć też mnie czasem światopoglądowo wkurza, czyli cztery dni..... (krakowskim targiem)
Boh trojcu lubit...