Moje pytania miały charakter żartobliwy. Poprawkę traktuję jak dobrą zabawę edukacyjną. Mogę porównać wizje uczestników z moim "widzi mi się". :wink:
Przerobiłem wszystkie wersje kolorystyczne i żadna mi nie pasowała, więc pozostało tylko B/W. :cry:
Wersja do druku
nie tylko BW - bo dobrze skrojone BW także wymaga dobrej obróbki, zabrakło IMO więcej charakteru tym BW, jakiejś drapieżności i wyciągnięcia tego co wyciągnąć tam trzeba było.. Osobiście krajobrazy wolę zdecydowanie w wersji kolor, ale dobre BW nie jest złe :)
zwycięzcy gratuluję
Wiem, wiem, dlatego przy słowie "obawiałeś" dodałem emotkę:wink: :). Pytać zawsze można:), choć nie zawsze dostanie się odpowiedź:grin:
Tak się zastanawiam czy nie skrócić głosowania do 4 dni (jeszcze rozważę). W piątym dniu nie przybył żaden głos. Wcześniej gdy raz frekwencja w głosowaniu przekroczyła 30 osób trwało ono 3 dni bo była akurat dogrywka.
Gratulacje dla zwycięzcy :)
Dokładnie, gratulacje, bo bardzo dobrze to wygląda. Dopiero po zobaczeniu innych prac, mogłem zauważyć jak przesadziłem w niektórych aspektach w obróbce :)
gratki!
Witam wszystkich.
Moja poprawka wygrala i jest mi bardzo milo. Chce podziekowac za glosy na maja prace i udzial w zabawie :)
@dudidu pamiętasz o nadesłaniu RAW-a do następnej edycji popRAWki ?:)
Gratulacje!!!
Gratuluję wszystkim uczestnikom i głosującym w 15-stej PopRAWce!
Gratuluję Wygrywającym!
Sam wybralem prace 3 i 11. A poniżej moja galeryjna wersja jednej z klatek z tamtego pleneru: