Up. Terminy się kończą... ;):mrgreen:
Wersja do druku
Up. Terminy się kończą... ;):mrgreen:
Głosujemy!
Ale sieka się zrobiła, dlaczego zmniejszono obrazki??? Ja mojego nie poznaje prawie.
Jak się kliknie środkowym guzikiem myszy do nowej zakładki to widać które jest które. Poza tym w galerii można się przyjrzeć: https://forum.olympusclub.pl/konkurs...y.php?cat=1000.
Przyjrzeć się można, tylko dlaczego zmniejszono te obrazki? "Masę" było im przynajmniej zostawić jak zmniejszono im rozmiar.
---------- Post dodany o 12:12 ---------- Poprzedni post był o 11:52 ----------
Może szanowny ADM by wyjaśnił dlaczego dopuścił się ingerencji w obrazek mój przynajmniej?
Po co było w takim razie podawać dopuszczalną wielkośc i masę?
Powiedziałbym nawet, że był podany określony rozmiar, a nie dopuszczalny:
O ile może i z tym zmniejszeniem rozmiaru nie był zły pomysł (choć lepiej było od razu taki podać), ale skompresowanie zdjęć o dłuższym boku 2500pix do wagi ok. 300 KB to małym "nieporozumieniem" jest. Jakby nie patrzeć szanse, raczej, wszyscy mają równe...
Oczywiście ADM z definicji jest nie omylne i wie wszystko najlepiej... a najlepiej to robienie sobie żartów z użytkowników im wychodzi.
Ja jeżeli nie doczekam się żadnych konstruktywnych wyjaśnień ze strony organizatora poproszę o usunięcie mojej pracy listy. To jak to wygląda teraz, to jest jakiś kiepski żart.