-
Czesc,
Fotki blyskawic super sa dla mnie. Moze napisalbys pare slow (wiecej jak trzy :-) ) jak je robiles i z jakimi parametrami.
Faktycznie trzecia fotka najlepiej i mnie sie podoba. Szkoda tylko, ze piorun z drugiej nie jest na trzeciaj - byloby jeszcze lepiej.
-
...
Wow ... vodnik znowu super blyskawice :) Masz farta do nich :) Ja nigdy nie mogle ich zlapac :) Pozdrawiam
-
Znowu padam na kolana. Ależ fotki. Ja na razie walczę z ostroscia samochodów jadących przez kałuże......ciężko ale z postępami , a burza to jakaś czarna magia. :)
-
@krzwoj zasada prosta. Jezeli jest to pozny wieczor (czyt. ciemno) to najpierw ustawiam aparat i strzelam kilka fotek aby poprawnie skadrowac. Nastepnie ustawiam aparat w manual, przyslona 5.6 (najlepiej ostrzy na nieskonczonosc. Manual Focus na nieskonczonosc. czas to zalezy od tego czy po zrobieniu fotek probnych widac cos czy nie. Zazwyczaj wystarcza juz 8-10s. Dodatkowo NoiseReduction i strzelam fotki jedna po drugiej az na ktorejs zlapie blyskawice. Musze sie jeszcze pobawic z WhiteBalance i zobacze jakie to przynosi efekty.
-
Ehh, dawno nic nie prezentowalem, wiec w chwili odpoczynku nowe foto:
A mowia "pieskie zycie"...
1.
2.
3.
4.
5.
Na koniec weselszy akcent. Ten szkrab znalazl juz swojego nowego przyjaciela.
6.
-
Bardzo ciekawe reportaże, bardzo ciekawe zdjęcia, proszę o kolejne :)
-
...
Super reportaz , fajne zdjecia :)
-
Witam. Po dlugim czasie nieobecnosci moich fotografii na forum, chcialbym Wam zaprezentowac zabawy ze swiatlem i szklem - bardzo wiernym materialem do fotografii.
1.
2.
3.
4.
Sami wiecie co robic - komentowac i nie szczedzic krytyki.
-
Tak z ciekawości zapytam: zdjęcia podrasowywane w programie graficznym, czy też kwestia ustawień przesłony, czasu itd. ?
-
...
No Vodnik chyle czola. Fajny pomysl, super wykonanie. Rewelka jak dla mnie :)