Marley na okładce się wydaje bardziej "trzeźwy" ;)
Wersja do druku
Marley na okładce się wydaje bardziej "trzeźwy" ;)
Dopiero na wycieczce dowiedziałam się , że on nie umarł z powodu używek (to było dla mniejakoś oczywiste) ;)
a w hotelu i okolicy towar był wszechobecny, zapach gandzi unosił sie wszędzie, dość ciekawe przeżycie ta ogólna swoboda na Jamajce :)
mnie te zabawy nie bawią ale zjawisko socjologiczne- ciekawe ;)
Smutno, ciemno, trzeba się zabrać za zaległe fotki ;)
Jamajka w galerii na kolorowo, spróbowałam też BW. Pozdrawiam :)
Załącznik 57206Załącznik 57207Załącznik 57208Załącznik 57209Załącznik 57210
Łodzie w wersji kolorowej podobają mi się bardziej, może również dlatego że za oknami jest tak szaro i smutno. :wink:
Zdjęcie łodzi powyżej jest wspaniałe, bardzo mi się podoba.
Te zdjęcia makro przyciągają intensywnymi barwami, przyjemnie się je ogląda :)
Wanillia, wybacz, że nie na temat, ale nie mogę pominąć milczeniem faktu, że Barteq z podziemia wyszedł :)
Żeby jednak nie było, na temat zdjęć też się udzielę. Podoba mi się portret Jamajczyka, bardzo wyrazisty, żywy. Makro są bardzo zwyczajne, jedynie kolor przyciąga. Za to czarno-białe łodzie (choć w kolorze też ładne) to miód i orzeszki.
Gdzie panowie widzicie fotografie makro?
Bo chyba niemowicie o tych nieostrych roslinach chaotycznie i bez pomyslu pstrykanych?
pozdro
Byłbym za wersja b&w łodzi, jednak wysyciłbym bardziej czernie, skontrastował, udramatycznił.
Łodzie czarno-białe lepsze od koloru, z tym, że konwersja do cz-b mogłaby być lepsza.
Wanilia, z każdym zdjęciem coraz bardziej się rozwijasz. Podoba mi się ostatnia wrzuta, szczególnie te łodzie. Oczywiście, zdecydowanie wersja B&W :wink: