Nieee, jeszcze nie mam LXa.
Wersja do druku
Z rycerzem- bardzo ożywia to ulicę i przyjemniej sie robi ogladajac takie sytuacje.
a mi te 2 ostatnie ni w ząb.... Za to 980 tak ;)
981. gratki za uchwycenie takiego momentu, ciepła fotka. Gołąb wskazuje, że jest jeszcze ten Trzeci;-)
W 980. ciekawe kolorki, fajna fotka.
Dzięki za komentarze. Pan na zdjęciu poniżej zaczepił mnie dziś, żeby wysępić trochę drobnych. Podawał się za obcokrajowca, mówił łamaną polszczyzną. Podobno jest bezdomny. Nie bardzo wierzę, że faktycznie nie jest obywatelem naszego pięknego nadwiślańskiego kraju. Pewnie to jego sposób na zagadywanie ludzi na ulicy. Bo ktoś taki bardziej intryguje niż zwykły bezdomny żul.
984
Trochę przypomina mi Roberta De Niro :shock: Chyba kryzys poważnie dopadł Hollywood :)
Fajna fotka. Powiedz mi w którym momencie gadki strzeliłeś fotkę? Zapozorował Ci czy z biodra?
Podobieństwo rzeczywiscie jest :lol:
bardzo fajne nowe fotki w twoim wątku :grin:
rafal-sfociles roberta :) z tego co mi wiadomo, to de niro nie za bardzo po polsku... ;)
pewnie cos kreca w polandii :wink:
(powiedz tylko slowo, a beda usuniete foty nie twoje)
984- ma w oczach coś sympatycznego, do tego ten specyficzny proszący uśmiech. Wykorzystuje to i chyba z niezłym skutkiem.
Gadałem z nim strzelając z partyzanta. Świetne miny pan robił, ale wszystkie cztery foty przestrzeliłem. Sknociłem kadry. To zdjęcie, które pokazałem wyżej jest pozowane. Pod koniec rozmowy dałem panu piątaka i zapytałem czy mogę go sfocić. Oczywiście nie miał nic przeciwko temu.
Poniżej przykład spitolonych fot:
984a
984b