779 i 783 - misię.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
779 i 783 - misię.
Pozdrawiam.
Dzięki wszystkim za komentarze.
785 - panorama dla podtrzymania wątku. Plener z młodszym synem który stawia pierwsze kroki w fotografii.
Fajne podtrzymanie wątku :)
Kurde kolba nie nadążam:-P Wcześnijsze też były zajefajne :) 782 jest fajnie klimatyczne.
Kolba, chopie. Jestem w 6 pokoleniu ślązakiem i znam swój region ale kurczaki blade, skąd bierzesz te swoje plenery? :-)
CzaRmaX i fazi75 dzięki za miłe słowa.
ggolus, niekiedy patrzę na mapę i jadę. Innym razem ktoś mi powie o fajnym miejscu to jadę i szukam. W obu przypadkach jest często klapa, nic ciekawego innym razem nie mogę trafić na miejsce ale zawsze coś ciekawego można wypatrzeć. Jak jesteś zainteresowany to w niedzielę jadę z kumplem o wschodzie na plener. Jeszcze nie mamy sprecyzowanego miejsca ale rozważamy cmentarz żydowski w Wielowsi.
Bardzo klimatyczne miejsce...taka kwatera na środku pola...możesz podjechać pod sam kirkut !
Załącznik 161523
tropic wiem, już tam byłem. Teraz chcę tam pofocić jesienią jak macewy będą liśćmi częściowo przykryte.
z ostatnich najbardziej przypadła mi do gustu minimalistyczna wrzuta BW - piękna jest :)
z liniami w kadrze najciekawiej się komponuje - ale całość dobra :)
Ta fotografia otrzymala Nagrodę Kłubowiczow w Fotografii Października 2015r.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1444157269
Gratuluję!
W pełni zasłużenie, gratulacje!
Ja także gratuluję!
Gratulacje.
dołączam się do Gratulacji .
Dziękuję za gratulacje.
W zeszłym tygodniu udałem się na mały poranny plener. Pogoda ostatnio mnie nie rozpieszcza - szaro, buro mokro.
786, 787, 788.
Ladna panoramka.
787 w PG wyczyściłbym róg i podniósł ciut aparat aby brzoza cała w kadr się zmieściła.
Pomimo tego piękne nostalgiczne kadry :)
Ładnie jak zwykle, z co do 787 to tu się zgodzę z Bodzipem, że warto by tą brzozę zmieścić w kadrze :)
Dzięki za cenne uwagi.
świetne panoramki jak i pozostałe wodne widoczki :)
cześć,
Mam wrażenie, jakbym już widział te same łódki i kadry wcześniej, może sie mylę.
Przejrzałem jednak kilka stron wstecz i co mnie zainteresowało to :
z portretów:767, bardzo sympatyczny portret, myślę, że to był - dla Ciebie - dobrze spędzony czas na tych warsztatach - teraz zaproponuj portrety gdzie sam panujesz nad wszystkim - i światłem i komunikacja z modelką - taki kolejny krok.
Drugie zdjęcie które mnie urzekło to łódź z kablami wysokiego napięcia (775) - bardzo mi się spodobało. Brawo!
pozdrawiam,
Sawa często bywam na zbiorniku Zielona bo ma niedaleko do niego. Łódek jest tam dużo. Ponadto często zmieniają miejsce a często jakaś zapomniana zostanie zatopiona.
Kolejna wrzuta z ostatniej niedzieli z Zielnej - obiecuję że przez miesiąc dwa tam nie pojadę.
789, 790, 791, 792.
...ale zdjecia wrzucaj.
Fajne zdjęcia, 792 podoba mi się najbardziej :)
Z "ostatnich" wrzutek - 786 i 792 misię :)
Pozdrawiam.
Lubię takie chęchy jak na 789 :)
Dzięki wszystkim za odwiedziny.
W niedzielę byłem na plenerze w Bytomiu. Jest am zbiornik Brandka. Oo kilka fotek.
793, 794, 795.
Bardzo ciekawe jest 795 i to ono z tej wrzutki najbardziej mi się podoba. Pozbył bym się jednak tego kawałka "lądu" wkradającego się w kadr z LG.
ładne te zbiornikowe wrzutki :)
Dla mnie 795
795 prezentuje się najciekawej, tak mi się wydaje :)
Dzięki za komentarze. Jeszcze jedna fota z plenerku.
796.